• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bizde son damlasına kadar yenir her alınan yiyecek :KK28:
bizim evde zebil oluyor valla yemek varken başka yemek istiyor lar 🙄
Sagol canım ❤
sağol nevoşum 😍

Valla geçen gün kolumu yaktım. O düzelmeden dün yeni bıçak 🔪 kurbanı oldum parmağımı kestim. Tırnak denen bişey kalmadı. 😒

Çok aceleci hareket ediyorum çocuklardan. Kazalar kaçınılmaz oluyor. Allah beterinden saklasın 🙏
çok geçmiş olsun :(
O niye ki bidaha yenmiyor mu
Yenmediginden değil hepsi koklayrak yer herşeyi bir gün geçince tadı kokusu değişiyormuş yoğurdun bile en büyük oğlum da da son tarih takıntısı başladı az kalmış olsun yemiyor biseyi

Sagol canım 😍

Kim ne tarif aldı acaba 🤔

Mesela cheesecake 😂🤤
Olsa da yesek 😋
Benim KV ne labne peynir ne normal peynir yemez tiksinirmis bende tiramisu yapmıştım bir gün çaya cagirmistim görümcem geldimutfaga sakın anneme söyleme yemez dedi
Söylemedik bayıla bayıla yedi:KK70:

Olsa da yesek 😋
Benim KV ne labne peynir ne normal peynir yemez tiksinirmis bende tiramisu yapmıştım bir gün çaya cagirmistim görümcem geldimutfaga sakın anneme söyleme yemez dedi
Söylemedik bayıla bayıla yedi:KK70:
Benim çocuklar gibi 😂

çok geçmiş olsun :KK43:

Yenmediginden değil hepsi koklayrak yer herşeyi bir gün geçince tadı kokusu değişiyormuş yoğurdun bile en büyük oğlum da da son tarih takıntısı başladı az kalmış olsun yemiyor biseyi
Zehirlenme falan mı yaşadılar🤔 işin zor bahçe varsa tavuk alın bari kalan yemekleri yer o😊

Zehirlenme falan mı yaşadılar🤔 işin zor bahçe varsa tavuk alın bari kalan yemekleri yer o😊
Yooo yasamadilar ama eşim yaşamış çocuklar da korkuyor o yüzden eşim de yemez kolay kolay iki günlük yemeyi yemezdi yeni evliyken

Ben bakmam amannn istmeiyorim demesem hepsi hazır tavuk bıldırcın almaya

Ben uğraşamam anacim onlarla kimse bakmayacak bana kalacak

Yooo yasamadilar ama eşim yaşamış çocuklar da korkuyor o yüzden eşim de yemez kolay kolay iki günlük yemeyi yemezdi yeni evliyken
Evet zehirlenme den sonra insan yemek istemiyor da çocuklar da babalarından etkileniyor sanırım, büyüdükçe düzelir herhalde

Evet zehirlenme den sonra insan yemek istemiyor da çocuklar da babalarından etkileniyor sanırım, büyüdükçe düzelir herhalde
İnşallah eşim çok dinletir kendini o yüzden 🙄

Ben bakmam amannn istmeiyorim demesem hepsi hazır tavuk bıldırcın almaya

Ben uğraşamam anacim onlarla kimse bakmayacak bana kalacak
Ay ben çok severim ya havalar ısınsın istiyorum bir tavuk bir horoz, kümes yaptirmam lazım komşu bahçelere gitmesin diye

çok geçmiş olsun :KK43:

Allah kolaylık versin valla

Back