- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Tamam abla gelirim inşallahSağol canım bizi haberdar et en azından gel iki muhabbet edelim.Haber alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam abla gelirim inşallahSağol canım bizi haberdar et en azından gel iki muhabbet edelim.Haber alalım
İnşallah pişman olmamAynen öyle oldu istemedi:)Değiştirmek istedim vermedi:)
İnşaallahİnşallah pişman olmam
Öp beni beni
Sagol canımDikkat et canım kendine tekrar geçmiş Olsun
bizim evde zebil oluyor valla yemek varken başka yemek istiyor larBizde son damlasına kadar yenir her alınan yiyecek
çok geçmiş olsunSagol canım ❤
sağol nevoşum
Valla geçen gün kolumu yaktım. O düzelmeden dün yeni bıçak kurbanı oldum parmağımı kestim. Tırnak denen bişey kalmadı.
Çok aceleci hareket ediyorum çocuklardan. Kazalar kaçınılmaz oluyor. Allah beterinden saklasın
Yenmediginden değil hepsi koklayrak yer herşeyi bir gün geçince tadı kokusu değişiyormuş yoğurdun bile en büyük oğlum da da son tarih takıntısı başladı az kalmış olsun yemiyor biseyiO niye ki bidaha yenmiyor mu
Olsa da yesekSagol canım
Kim ne tarif aldı acaba
Mesela cheesecake
Benim çocuklar gibiOlsa da yesek
Benim KV ne labne peynir ne normal peynir yemez tiksinirmis bende tiramisu yapmıştım bir gün çaya cagirmistim görümcem geldimutfaga sakın anneme söyleme yemez dedi
Söylemedik bayıla bayıla yedi
Zehirlenme falan mı yaşadılar işin zor bahçe varsa tavuk alın bari kalan yemekleri yer obizim evde zebil oluyor valla yemek varken başka yemek istiyor lar
çok geçmiş olsun
Yenmediginden değil hepsi koklayrak yer herşeyi bir gün geçince tadı kokusu değişiyormuş yoğurdun bile en büyük oğlum da da son tarih takıntısı başladı az kalmış olsun yemiyor biseyi
Yooo yasamadilar ama eşim yaşamış çocuklar da korkuyor o yüzden eşim de yemez kolay kolay iki günlük yemeyi yemezdi yeni evliykenZehirlenme falan mı yaşadılar işin zor bahçe varsa tavuk alın bari kalan yemekleri yer o
Ben bakmam amannn istmeiyorim demesem hepsi hazır tavuk bıldırcın almayaZehirlenme falan mı yaşadılar işin zor bahçe varsa tavuk alın bari kalan yemekleri yer o
Evet zehirlenme den sonra insan yemek istemiyor da çocuklar da babalarından etkileniyor sanırım, büyüdükçe düzelir herhaldeYooo yasamadilar ama eşim yaşamış çocuklar da korkuyor o yüzden eşim de yemez kolay kolay iki günlük yemeyi yemezdi yeni evliyken
İnşallah eşim çok dinletir kendini o yüzdenEvet zehirlenme den sonra insan yemek istemiyor da çocuklar da babalarından etkileniyor sanırım, büyüdükçe düzelir herhalde
Ay ben çok severim ya havalar ısınsın istiyorum bir tavuk bir horoz, kümes yaptirmam lazım komşu bahçelere gitmesin diyeBen bakmam amannn istmeiyorim demesem hepsi hazır tavuk bıldırcın almaya
Ben uğraşamam anacim onlarla kimse bakmayacak bana kalacak
Allah kolaylık versin vallabizim evde zebil oluyor valla yemek varken başka yemek istiyor lar
çok geçmiş olsun
Yenmediginden değil hepsi koklayrak yer herşeyi bir gün geçince tadı kokusu değişiyormuş yoğurdun bile en büyük oğlum da da son tarih takıntısı başladı az kalmış olsun yemiyor biseyi