Tamam gel bekliyorum:)Ben yemeye ve KV savmaya geliyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam gel bekliyorum:)Ben yemeye ve KV savmaya geliyorum ama
Elleri kullanacaktiniz tarif aramaktaHı gi valla aldım bı tarif zor buldum sıradan oda alan almış popüler tarifi önce geldikte ne halt oldu sankim kendi adıma konusuyorum
Foto isteriiiiiiiiiizSağol canım:)
Sardım sarmaları sıra diğerlerinde:)
Nerde ben saksı değilim çıkışıSaksı muamelesi yapmis ama bana,olmaz ki
Tamam unutmazsam çekerimFoto isteriiiiiiiiiiz
Gorusuruz guzelcigimBen kaçtım öpüldünüz görüşürüz
Ben tiramisu yu elimin tersiyle ittim bikeremYa kk kadını hızlı bacım açıp bekleyecektin özel msj i
İçimde patladiNerde ben saksı değilim çıkışı
Yavrum baktimda valla hiç yapmadım labne ile tarif pek bilemedim ya aklımda tek tiramisu vardı oda alınmıştır dedim alınmış .amaan neysem napakElleri kullanacaktiniz tarif aramakta
Güleyim de boşa gitmesin ,Ben tiramisu yu elimin tersiyle ittim bikerem
ZalimlarDiğerleri pusudaymış:)
muckkBen kaçtım öpüldünüz görüşürüz
Bende pek kullanmıyordum bende aldım tarif bakalım hemen yapmaya calismam lazım :))Yavrum baktimda valla hiç yapmadım labne ile tarif pek bilemedim ya aklımda tek tiramisu vardı oda alınmıştır dedim alınmış .amaan neysem napak
Kremali herşey dönüştürülebilir aslındaHı gi valla aldım bı tarif zor buldum sıradan oda alan almış popüler tarifi önce geldikte ne halt oldu sankim kendi adıma konusuyorum
Valla bende annemdeyim yarın evime dönüyorum bakalım süre kısa yapmak lazımBende pek kullanmıyordum bende aldım tarif bakalım hemen yapmaya calismam lazım :))
İlk yazan diye seettiydim ne vuruyosun küçücük kızaSen cevap verdin de biz naptık
İnan tık yok bende suandaKremali herşey dönüştürülebilir aslında
El alışkanlığı Senden bulaştı bana daİlk yazan diye seettiydim ne vuruyosun küçücük kıza