- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Ne bilem kimse yok tü burda meğer pusuda saklaniyirlarmisÇene calacagina nevo ya yazsaydın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilem kimse yok tü burda meğer pusuda saklaniyirlarmisÇene calacagina nevo ya yazsaydın ya
41 kişiyi etiketledim nasıl olmasın:)Ne bilem kimse yok tü burda meğer pusuda saklaniyirlarmis
İçi kiymalimi yoksa pirinç yada bulgurlumu abla,valla sana komşu olmak varBizim yöresel yemeğimiz canım:)
Biraz yapımı uğraştırıcı:)
Aslında burada tek bile yeniyor yanına ek yapılmaz
Gel de Şiddetnur olma bacım yaNe bilem kimse yok tü burda meğer pusuda saklaniyirlarmis
Bende geliyorum destek kuvvetHayırlı günler yarın misafirim var.Kayınvalidem, eltim ve görümcemi yemeğe çağırdım.Hazırlık yapıyorum.Ben ara ara buralarda olacağım
Kesin o plaka nickli aldı41 kişiyi etiketledim nasıl olmasın:)
İçi bulgur canım:)İçi kiymalimi yoksa pirinç yada bulgurlumu abla,valla sana komşu olmak var
Gel ıspanakları doğrarsınBende geliyorum destek kuvvet
Ya kk kadını hızlı bacım açıp bekleyecektin özel msj iNe bilem kimse yok tü burda meğer pusuda saklaniyirlarmis
Etikete cevap veren 2 kişi olunca garibim mavimle ben41 kişiyi etiketledim nasıl olmasın:)
İnce uğraş yani valla ellerine sağlık abla benim yerimede ye birazcıkİçi bulgur canım:)
Ama serçe parmağımızdan daha ince sarılıyor.
Diğerleri pusudaymış:)Etikete cevap veren 2 kişi olunca garibim mavimle ben
Gel de Şiddetnur olma bacım ya
Sen cevap verdin de biz naptıkEtikete cevap veren 2 kişi olunca garibim mavimle ben
Sağol canım:)İnce uğraş yani valla ellerine sağlık abla benim yerimede ye birazcık
Şiddetnur un ablasi geldi aaaaniiimmmSen cevap verdin de biz naptık
Hı gi valla aldım bı tarif zor buldum sıradan oda alan almış popüler tarifi önce geldikte ne halt oldu sankim kendi adıma konusuyorumEtikete cevap veren 2 kişi olunca garibim mavimle ben
Ben yemeye ve KV savmaya geliyorum amaGel ıspanakları doğrarsın
Saksı muamelesi yapmis ama bana,olmaz kiŞiddetnur un ablasi geldi aaaaniiimmm