hadi yaa tühh en iyi yaptığım şeydi bakalım hayırlısıPopüler bir tarifse alınmıştır zaten. Bu hatunlar dan bişey kalmaz. Havada kapıyorlar
Canancim çok geçmiş olsun aynı zamanda acil şifalar dilerim. Kendini toparla iyice değerlerin düzelsin. Bu şekilde olması hayirliymis demek ki. Allah çocuklarına sağlık , ömür versin .Rahat battı bana galiba
1 yıldır rahata ermiştim ki,rahatyaşamak bana göre değil
İnşaallah alınmamıştır, şansınahadi yaa tühh en iyi yaptığım şeydi bakalım hayırlısı
alınmış yaaa bende başka labneli tarif hiç denemedim en iyi olduğum o tarifti hayırlısı artıkİnşaallah alınmamıştır, şansına
Ben katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)
Dün elimi kestim, bu hafta beni es geçin :)
Gelir gelmez konu açanlar,emojileri bulanlar,çoklu alıntı yapmayı hemen çözenler var,bu da onlardandir
Yasmincim daha önce seninle tanıştık mi niye bilmiyorum sanki taniyormuşum gibi bir his var içimde. Nick değişikliği yoksa benim hafızada da bir aksaklık olabilir. Hiçbiri değilse tanışalım o zaman. Pek sevimli, sıcak bir hatuna benziyorsun. Ben Meryem. 51 yaşındayım sevebilecegin bir abla olabilirim bak. Bence tanişmalisinGünaydınlar herkese
alınmış yaaa bende başka labneli tarif hiç denemedim en iyi olduğum o tarifti hayırlısı artık
Eneeem sen ablaymissinyaYasmincim daha önce seninle tanıştık mi niye bilmiyorum sanki taniyormuşum gibi bir his var içimde. Nick değişikliği yoksa benim hafızada da bir aksaklık olabilir. Hiçbiri değilse tanışalım o zaman. Pek sevimli, sıcak bir hatuna benziyorsun. Ben Meryem. 51 yaşındayım sevebilecegin bir abla olabilirim bak. Bence tanişmalisin
Hiç denemedim ama daha önce pek iddialı değilim o yüzdenPogacalardan tutta tatlısına, tuzlusuna, sebze rulolarına, pizzalara kadar yakışıyor
Yaraticida olabilir tarif üretebilirsin
Bayağı oldu nick değişikliği meryemozcan ' dim eskiden ama...Eneeem sen ablaymissinyaay abla ya ben seni biriyle karıştırdım
Hiç denemedim ama daha önce pek iddialı değilim o yüzdenartık başka yarışmalara
Abla ben seni burdan biliyorum ama dün elalis diye biri vardı da ondan sanki o yazmış gibi geldiBayağı oldu nick değişikliği meryemozcan ' dim eskiden ama...canım kimle karıştırdın. Diyet takimimda beni 25.5 yaşında biliyorlar yani öyle kabul ettiler. Geceleri saymayi bıraktım mavipericim. Böylesi daha güzel.
Ela ile Elhan karisabiliyor tatlım...o kadar çok mesaj okuyor ve yazıyoruz ki beyin bu hıza yetişemiyor. Yukarıdaki sana yazdığım mesaja ekleme yaptım beni hatirlayasin diye ama alintilamissin o esnada okumadın sanırım. Brunelli cici annemin sayfasından da tanisikligimiz var seninle.Abla ben seni burdan biliyorum ama dün elalis diye biri vardı da ondan sanki o yazmış gibi geldi, yas sadece bir sayı abla icin yaş almasın o önemli
Şimdi okudum hatırladım ablaEla ile Elhan karisabiliyor tatlım...o kadar çok mesaj okuyor ve yazıyoruz ki beyin bu hıza yetişemiyor. Yukarıdaki sana yazdığım mesaja ekleme yaptım beni hatirlayasin diye ama alintilamissin o esnada okumadın sanırım. Brunelli cici annemin sayfasından da tanisikligimiz var seninle.
Yaşimla alakam yok gerçekten. İyiyim böyle avantajliyim da bol tecrübeler oluyor fazladan.
Bunlar ana karnında öğrenen bebe gibi,profesyonel oluyolla hemenÇok geçmiş olsun canım
Ben 2-3 ay çoklu alıntı ne onu bilmiyordum alıntı yapıp hepsini kopyalayıp öyle biriktiriyordum , birde diyet gruplarindaydim dusunun ,hey gidi hey bundan 5 sene evveli
Hayırlısı canım :)alınmış yaaa bende başka labneli tarif hiç denemedim en iyi olduğum o tarifti hayırlısı artık
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım
Ben 2-3 ay çoklu alıntı ne onu bilmiyordum alıntı yapıp hepsini kopyalayıp öyle biriktiriyordum , birde diyet gruplarindaydim dusunun ,hey gidi hey bundan 5 sene evveli
Geçmiş olsun canımBen katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)
Dün elimi kestim, bu hafta beni es geçin :)
Biz seni nasıl taniycazKaldirmayi dusunyorum ama
Ben üye olduğumda kim neyin nesi bilmiyordum mune yi patron sanıyordum kazen erkek dediler ben şokHayır neden bi insan nevrestee kazenn alır kibelli yani kim oldukları
Ablam sen ne kadar tatlısınYasmincim daha önce seninle tanıştık mi niye bilmiyorum sanki taniyormuşum gibi bir his var içimde. Nick değişikliği yoksa benim hafızada da bir aksaklık olabilir. Hiçbiri değilse tanışalım o zaman. Pek sevimli, sıcak bir hatuna benziyorsun. Ben Meryem. 51 yaşındayım sevebilecegin bir abla olabilirim bak. Bence tanişmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?