Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Rahat battı bana galiba
1 yıldır rahata ermiştim ki,rahatyaşamak bana göre değil
Canancim çok geçmiş olsun aynı zamanda acil şifalar dilerim. Kendini toparla iyice değerlerin düzelsin. Bu şekilde olması hayirliymis demek ki. Allah çocuklarına sağlık , ömür versin .

Ben katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)
Dün elimi kestim, bu hafta beni es geçin :)

Çok geçmiş olsun canım

Gelir gelmez konu açanlar,emojileri bulanlar,çoklu alıntı yapmayı hemen çözenler var,bu da onlardandir

Ben 2-3 ay çoklu alıntı ne onu bilmiyordum alıntı yapıp hepsini kopyalayıp öyle biriktiriyordum , birde diyet gruplarindaydim dusunun ,hey gidi hey bundan 5 sene evveli

Günaydınlar herkese
Yasmincim daha önce seninle tanıştık mi niye bilmiyorum sanki taniyormuşum gibi bir his var içimde. Nick değişikliği yoksa benim hafızada da bir aksaklık olabilir. Hiçbiri değilse tanışalım o zaman. Pek sevimli, sıcak bir hatuna benziyorsun. Ben Meryem. 51 yaşındayım sevebilecegin bir abla olabilirim bak. Bence tanişmalisin

alınmış yaaa bende başka labneli tarif hiç denemedim en iyi olduğum o tarifti hayırlısı artık

Pogacalardan tutta tatlısına, tuzlusuna, sebze rulolarına, pizzalara kadar yakışıyor
Yaraticida olabilir tarif üretebilirsin

Eneeem sen ablaymissinya ay abla ya ben seni biriyle karıştırdım

Pogacalardan tutta tatlısına, tuzlusuna, sebze rulolarına, pizzalara kadar yakışıyor
Yaraticida olabilir tarif üretebilirsin
Hiç denemedim ama daha önce pek iddialı değilim o yüzden artık başka yarışmalara

Eneeem sen ablaymissinya ay abla ya ben seni biriyle karıştırdım
Bayağı oldu nick değişikliği meryemozcan ' dim eskiden ama... canım kimle karıştırdın. Diyet takimimda beni 25.5 yaşında biliyorlar yani öyle kabul ettiler. Geceleri saymayi bıraktım mavipericim. Böylesi daha güzel. Arizona' dan hatırlamıyor musun beni...anamın en folik asitli zamanında yaptığı bir kertenkelesiyim.

Abla ben seni burdan biliyorum ama dün elalis diye biri vardı da ondan sanki o yazmış gibi geldi , yas sadece bir sayı abla icin yaş almasın o önemli

Abla ben seni burdan biliyorum ama dün elalis diye biri vardı da ondan sanki o yazmış gibi geldi , yas sadece bir sayı abla icin yaş almasın o önemli
Ela ile Elhan karisabiliyor tatlım...o kadar çok mesaj okuyor ve yazıyoruz ki beyin bu hıza yetişemiyor. Yukarıdaki sana yazdığım mesaja ekleme yaptım beni hatirlayasin diye ama alintilamissin o esnada okumadın sanırım. Brunelli cici annemin sayfasından da tanisikligimiz var seninle.
Yaşimla alakam yok gerçekten. İyiyim böyle avantajliyim da bol tecrübeler oluyor fazladan.

Şimdi okudum hatırladım abla tabiki abla her yaşın kendine has güzelliği ve getirileri var dediğin gibi tecrübeleri var. Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin ,valla varya görmedim ama bizden çıtır oldugunuzdan şüphem yok .neguzel çocukla bile çocuk olabilmeli insan maşallah ben bazen kendimi yaşım gibi hissetmiyorum

Çok geçmiş olsun canım

Ben 2-3 ay çoklu alıntı ne onu bilmiyordum alıntı yapıp hepsini kopyalayıp öyle biriktiriyordum , birde diyet gruplarindaydim dusunun ,hey gidi hey bundan 5 sene evveli
Bunlar ana karnında öğrenen bebe gibi,profesyonel oluyolla hemen

alınmış yaaa bende başka labneli tarif hiç denemedim en iyi olduğum o tarifti hayırlısı artık
Hayırlısı canım :)
Çok geçmiş olsun canım

Sagol canım :)

Hayır neden bi insan nevrestee kazenn alır ki belli yani kim oldukları
Ben üye olduğumda kim neyin nesi bilmiyordum mune yi patron sanıyordum kazen erkek dediler ben şok

Ablam sen ne kadar tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…