- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Seni riza babanin takimina alsinlar ver odunu ver odunubirgün beni mumla arayacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni riza babanin takimina alsinlar ver odunu ver odunubirgün beni mumla arayacaklar
Hani şapkalı biri var ya onun kadın versiyonu canfeb olurduSeni riza babanin takimina alsinlar ver odunu ver odunu
Hiç te bilem değilsin iyi ki sen doğdun bir kereEvet ,biri beni durdursun please
İste mesut oluyor oseyrediyorum bazenHani şapkalı biri var ya onun kadın versiyonu canfeb olurdu
Ben iyi ki doğdum bir kere evet,beeenHiç te bilem değilsin iyi ki sen doğdun bir kere
Mesut=benSeni riza babanin takimina alsinlar ver odunu ver odunu
Ben en son izlediğimde Hüsnü nün cocuklaei ergenliğe girmemistiİste mesut oluyor oseyrediyorum bazen
Onun gibi de guluyo musunMesut=ben
Cok gerilerde kalmişsinoglan evlendi bebesi bile olduBen en son izlediğimde Hüsnü nün cocuklaei ergenliğe girmemisti
Başka hangi programları izliyorsun kanka bizim kanallardanOnun gibi de guluyo musun
Daha fenaOnun gibi de guluyo musun
Kanka kendi kanallarimizi izlemiyorum desemsadece haberleri takip ediyorumnormal tv sirasi bana gelmiyor kankaoglanlar gelene kadar is guc,onlar gelince cizgi film,onlar yatinca da benimki izliyorben telden izliyorum.hic bir diziyi ya da programi bastan sona izleyemiyorum sabirsizim galibafragmanlardan falan takip ediyorumsu anda survivor izliyorum bi tek bastan sonaBaşka hangi programları izliyorsun kanka bizim kanallardan
Kısmet canımOlsaydım razıydım ben
Bende ona tam bakamadim babam çok kızardı gençken izletmezdiKanka kendi kanallarimizi izlemiyorum desemsadece haberleri takip ediyorumnormal tv sirasi bana gelmiyor kankaoglanlar gelene kadar is guc,onlar gelince cizgi film,onlar yatinca da benimki izliyorben telden izliyorum.hic bir diziyi ya da programi bastan sona izleyemiyorum sabirsizim galibafragmanlardan falan takip ediyorumsu anda survivor izliyorum bi tek bastan sona
Ne yaptın acaba:)Labneli bişi yaptım sırf katılsam mı demek için labne de kattım.. eklesem mi acaba ama sunuma üşendim
Ya en azindna konuşuyor benim çocuğum konuşsa varya ohooo dünyalar benim olur sabahlara kadar oturup sohbet ederim gerekirse hahaBak normalde uyumaz ama uyuyacagiz dedin 3umus birlikte yattık öğlen uykusuna yattı
Dün öğlen uyuduğu için gece sıkıntı çıkarttı uyumamak için karnım aç diyor ne istiyorsun dedim
Makarna dedi ...
Akşamdan vardı koydum önüne zorla 3 tane makarna yedi doydum dedi ..sırf uyumamak için karnım aç diyor
Sonra yattı tabi mecbur :))
Bazen konusinca daha zor oluyorYa en azindna konuşuyor benim çocuğum konuşsa varya ohooo dünyalar benim olur sabahlara kadar oturup sohbet ederim gerekirse haha
Niye çok mu konuşuyor?Bazen konusinca daha zor oluyor
Yok onu abileri soruyor en büyüğü biliyor nasıl olduğunu zaten küçük çok konuşuyor Jenna16 bilir maşallah çene çokNiye çok mu konuşuyor?
Ya da zorlu sorular mı? anne biz nasıl olduk??? Haha
En büyüğünü sen mi anlattın okuldan falan mı??..Yok onu abileri soruyor en büyüğü biliyor nasıl olduğunu zaten küçük çok konuşuyor Jenna16 bilir maşallah çene çok