- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Su güzelse atlayasin gelmiştirBen de hemen atladim duruma,atlangaçım bu aralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su güzelse atlayasin gelmiştirBen de hemen atladim duruma,atlangaçım bu aralar
Üzdü Ben 39um,sen daha 20lerde isen takmaman normal
Bende 28 yasindayim ama biraz yaslaniyorum hissiyati var :) kiloyuda emzirirken verdim cok sukur :)Cok guzel vermissin ama,22 kilo az degil
Su çok güzel ,sen de gelsene Boy veriyorum bakSu güzelse atlayasin gelmiştir
28 yas,yaslaniyor . 64 kilo,kilolu hissediyorAh ben ölem,nerelere gidemBende 28 yasindayim ama biraz yaslaniyorum hissiyati var :) kiloyuda emzirirken verdim cok sukur :)
Benim boyum sabit değil inişli çıkışlı nasıl yazıyım ortalama sayılıyor muSu çok güzel ,sen de gelsene Boy veriyorum bak
O neydi gıGunden gune çekip uzuyor musun ?Benim boyum sabit değil inişli çıkışlı nasıl yazıyım ortalama sayılıyor mu
Yünlü kazak misin nesinBenim boyum sabit değil inişli çıkışlı nasıl yazıyım ortalama sayılıyor mu
Bu ara çok atlangacsinBen de hemen atladim duruma,atlangaçım bu aralar
1.65 olaydim iyidiStandart kadın boyu o zati Nerde bizde 1.70 boy ,peeeh
Sen kac kilosun baciDuyun duyun bide bana laf yapiyorsunuzz
Ben de 1-2 kilo almak isterim aslindaMaşallah benim komşu var 46 kilo hep bana diyor ki nasıl yiyip kilo alıyorsun bana da öğret
Benim boyum sabit değil inişli çıkışlı nasıl yazıyım ortalama sayılıyor mu
Evet ,biri beni durdursun pleaseBu ara çok atlangacsin
Ahahah cok guldum biraz takinti var heralde boyle bakinca28 yas,yaslaniyor . 64 kilo,kilolu hissediyorAh ben ölem,nerelere gidem
Istedigimiz gibi olsa keske1.65 olaydim iyidi
Sen kac kilosun baci
Ben de 1-2 kilo almak isterim aslinda
Hep 68 diye biliyordum en son ooculdugumde öyle çıkmıştı,polislik sınavında tam 1.65ciktimbenden kısalar 65im derse 68 oluyorum inanmıyorlarO neydi gıGunden gune çekip uzuyor musun ?
Biraz mi ?Biz buna dertsiz basina dert aramak diyoruzAhahah cok guldum biraz takinti var heralde boyle bakinca
Polar sanıyordum oylemiymisimYünlü kazak misin nesin
Seninle ilgili her şey bir değişikHep 68 diye biliyordum en son ooculdugumde öyle çıkmıştı,polislik sınavında tam 1.65ciktimbenden kısalar 65im derse 68 oluyorum inanmıyorlar
Ayy ben 175im acaba polislik şeysinde kaç çıkardım.. aldılar mı bari seni 165 ile?Hep 68 diye biliyordum en son ooculdugumde öyle çıkmıştı,polislik sınavında tam 1.65ciktimbenden kısalar 65im derse 68 oluyorum inanmıyorlar