Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurt dışında pınar ürünlerini bulmak çok zor. Belki o yüzden katilamamis olabilir.Inşallah yoktur,normalde görüşmüyorduk,o yüzden bilmiyorum
Gelmiyor diye merak ettim,katilmiyor diye değil canım. Sık sık yoklardi,aniden yok olduYurt dışında pınar ürünlerini bulmak çok zor. Belki o yüzden katilamamis olabilir.
Muhabbete gelirdi.Bir sıkıntısı olabilir.Yurt dışında pınar ürünlerini bulmak çok zor. Belki o yüzden katilamamis olabilir.
Denizde kum,sende tarifBilmiyorum daha tarif yok ortada
Ben 1. olacak değilde farklı tarif arıyorumBirde olunca öneriyorum elimde kalmıyorDenizde kum,sende tarif
Eyvah,kuzenim yazıyor Kaçabilirsem gelirim :*
Bulduk ya tam sana göreBen 1. olacak değilde farklı tarif arıyorumBirde olunca öneriyorum elimde kalmıyor
Kalbimiz bir ,geçen hafta yapmayı planladığım tarifBulduk ya tam sana göre
İnşaallah canım. İmkanlar ölçüsünde herşey. Oldugu kadar :)Kalbimiz bir ,geçen hafta yapmayı planladığım tarif
Ama zamanım olur inşaallah:)Eşim Çarşamba gündüze geçiyor:)Tüm işler yine bana kalıyor:)
İnşaallah canım:)İnşaallah canım. İmkanlar ölçüsünde herşey. Oldugu kadar :)
Zamanın olursa yaparsın :)
Özel Davetiye bekliyorum ben
Bende iyiyim canım sağolTuzlu mu yapacaksın o zaman
İyiyim canım, sen nasılsın
Gecmis olsun cnmSağol kuzum kremledim şimdi daha öncede çatlamıştı bu ayağım inşallah birşey olmamıştır sabaha belli olur bakalım
Bizi kahrimizdan öldürmeye mi geldi derdim kilonu görseydim ...ah böcüğüm kaçırmışım bu mesajı...
Fit olmak suçmuuuAğzına wc terligiyle vuracaklar bir takıma gidip böyle dese,haberi yok
Görmedim abla valla çok özledim muhabbetini çok sekerdi keşke gelse :/Cevap verdim canım görmedin galiba:)
Kk da duruyor ama gelmiyor.Numarası vardı ama telefon değişince gitti galiba