- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Yarışmalara katılıyordu. Sesi soluğu çıkmıyorBilmiyorum bende merak ettim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmalara katılıyordu. Sesi soluğu çıkmıyorBilmiyorum bende merak ettim:)
Hoş bulduk canımHoşgeldin canım nasılsın
Hayırlı akşamlar:)Hayırlı akşamlar
Nasılsın canımHayırlı akşamlar:)
Bir kaç kere etiketledim,cevap çıkmadıYarışmalara katılıyordu. Sesi soluğu çıkmıyor
Bir sorunu yoktur inşallahBir kaç kere etiketledim,cevap çıkmadı
İyiyim canım,sen nasılsın?Nasılsın canım
Inşallah yoktur,normalde görüşmüyorduk,o yüzden bilmiyorumBir sorunu yoktur inşallah
Bende iyiyim hamdolsun aynı olagan şeyler işte. Yedir, yatır devamİyiyim canım,sen nasılsın?
İnşaallah canım benim
Sık sık yazardı buraya. Etiket falan yapardıInşallah yoktur,normalde görüşmüyorduk,o yüzden bilmiyorum
Allah iyilik versin Bebeler büyüyene kadar öyleBende iyiyim hamdolsun ☺ aynı olagan şeyler işte. Yedir, yatır devam
Ara verdiğimiz dönemde yazmış bir kaç defa,sonra gelip gitmemiş. En son mesajları buraya yaniSık sık yazardı buraya. Etiket falan yapardı
Endişelendim şimdi
Sabah bi başlıyor, gece devam gündüz devam. Vardiyalı işçi gibiyimAllah iyilik versin Bebeler büyüyene kadar öyle
İyidir inşaallah:)Yarışmalara katılıyordu. Sesi soluğu çıkmıyor
3 vardiya bile değil,hep vardiya 365/24Sabah bi başlıyor, gece devam gündüz devam. Vardiyalı işçi gibiyim
Ohhhh iyi rahatsın o zaman:)Hoş bulduk canım
İyiyim şükür. Çocukları yatırdım. Sen nasılsın
Aynen öyle3 vardiya bile değil,hep vardiya 365/24
Sen katılacak mısın bu haftaOhhhh iyi rahatsın o zaman:)
Ben de iyiyim çok şükür
Kendime tarif bulsam katılacağımBen farklı bir şey istiyorum ama bulamıyorumSen katılacak mısın bu hafta