- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bana öneride bulunduğun tarifi yapKendime tarif bulsam katılacağımBen farklı bir şey istiyorum ama bulamıyorum
Geçen haftalar yoğundum bu hafta belki olabilir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana öneride bulunduğun tarifi yapKendime tarif bulsam katılacağımBen farklı bir şey istiyorum ama bulamıyorum
Geçen haftalar yoğundum bu hafta belki olabilir:)
Abla geçen smileforever i sordum ondan da hiç ses yok etiket de edemiyorumBilmiyorum bende merak ettim:)
En son ayrı eve çıktık demişti topikte sonra gelmedi zaten sankiInşallah yoktur,normalde görüşmüyorduk,o yüzden bilmiyorum
Pastaya cesaretim yok:)Daha dün kocaman pasta yaptım kim yiyecek:)Bana öneride bulunduğun tarifi yap
Dalmışım müziğe canım
Cevap verdim canım görmedin galiba:)Abla geçen smileforever i sordum ondan da hiç ses yok etiket de edemiyorum
Yıpranma da cabasıAynen öyle
Dinlenme, yok, sgk yok, maaş yok
Sıfır sıfır sıfır
Evet,etiket yaptım,cevap çıkmadıEn son ayrı eve çıktık demişti topikte sonra gelmedi zaten sanki
Tuzlu mu yapacaksın o zamanPastaya cesaretim yok:)Daha dün kocaman pasta yaptım kim yiyecek:)
Pastamın kremasına labne koydum nefis olmuştu:)
İyiyim canım, sen nasılsınDalmışım müziğe canım
Nasılsın
Yıpranma da cabası
Sonumuz güzel olsun
Cevap verdim canım görmedin galiba:)
Kk da duruyor ama gelmiyor.Numarası vardı ama telefon değişince gitti galiba
Bilmiyorum daha tarif yok ortadaTuzlu mu yapacaksın o zaman
İyiyim canım, sen nasılsın
Aynen canım. İşin esprisi tabi. Canları sağ olsunSonumuz güzel olsun
Buluruz sana beyaa, hep sen mi bize bulacaksınBilmiyorum daha tarif yok ortada
Tabii ki canım, her şey onlar içinAynen canım. İşin esprisi tabi. Canları sağ olsun
Bul bakalımBuluruz sana beyaa, hep sen mi bize bulacaksın
Senin oglan 13 yaşındaydı galiba. Öyle okumuştum. Allah bağışlasınTabii ki canım, her şey onlar için
Evet canim,13 yaşında sıpam❤Amin,cümlemizin evlatlarını inşallahSenin oglan 13 yaşındaydı galiba. Öyle okumuştum. Allah bağışlasın