Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum çok şükür bugün daha iyi sen nasılsınKukrim ayagin nasi oldu
Sevindim cnm. bnde iyim simdi kızı uyuttum işmi yapsam az uzanip dinlensemmi bilemedimKuzum çok şükür bugün daha iyi sen nasılsın
Bende şimdi kv den geldim uzandım aynı düşünceler içindeydim ki yatmaya devam et diyorumSevindim cnm. bnde iyim simdi kızı uyuttum işmi yapsam az uzanip dinlensemmi bilemedim
As nasılsınSelam olsun bacılar ❤
Hoşbulduk canımm bayadır yoktum özlemişim burayı direk yemek bölümüne koştum
Özletme kendini, arada bir uğra. Bize yemek yapHoşbulduk canımm bayadır yoktum özlemişim burayı direk yemek bölümüne koştum
Bende çok özledim valla taşınma, iş değiştirme koşuşturma içinde burayı da çok boşladım. Yemek yapayım yapmasına da herşey bitmiş bana bişey kalmamışÖzletme kendini, arada bir uğra. Bize yemek yap
Allah kolaylık versin canım. Yoo, sana görede tarif muhakkak vardır.Bende çok özledim valla taşınma, iş değiştirme koşuşturma içinde burayı da çok boşladım. Yemek yapayım yapmasına da herşey bitmiş bana bişey kalmamış
Saolasın canım benim ❤ hafta içi vakitte yok ki, gece çekimleri de hoş görünmüyor bilemedim
Sen bilirsin canımSaolasın canım benim ❤ hafta içi vakitte yok ki, gece çekimleri de hoş görünmüyor bilemedim
Geçmiş olsunKuzum çok şükür bugün daha iyi sen nasılsın
SelamSelam olsun bacılar ❤
Kuzum çok şükür bugün daha iyi sen nasılsın
Inşallah eve döner dönmez yazarım, inşallah mutlu dönerim, :)Haber vermeyi unutma cnm merak ederizz.
Aksama belli olur:)
Güzel haberlerle gel canım. Rabbim şifa versin inşallahInşallah eve döner dönmez yazarım, inşallah mutlu dönerim, :)
Yorum yapmadan ürün gelmiyo mu yoksa geldikten sonra mı miniğimAnketi yanlışsız doldurman gerekiyor urum inceleme için bildirim geliyor anket doldurmak için sonra Burdaki ürün inceleme sayfasından yorum yapıyor sun