- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Canım özel bir durumu vardı. Onunla alakalı olabilir.Görmedim abla valla çok özledim muhabbetini çok sekerdi keşke gelse :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özel bir durumu vardı. Onunla alakalı olabilir.Görmedim abla valla çok özledim muhabbetini çok sekerdi keşke gelse :/
Olabilir abla inşallah iyidir ..Canım özel bir durumu vardı. Onunla alakalı olabilir.
Numarası nasıl silindi anlamadım:/Olabilir abla inşallah iyidir ..
Mantıklı:))Ben 1. olacak değilde farklı tarif arıyorumBirde olunca öneriyorum elimde kalmıyor
Günaydın
GünaydınGü naydınlar hanımlar ..
Fit olmak değil,aşırı zayıf olmak suçFit olmak suçmuuu
Günaydın
GünaydınGünaydın güzel günler olsun inşallah hepimize
Zaten topikte topa tuttular beni 51 nedir diye dayak yicem az kaldıFit olmak değil,aşırı zayıf olmak suç
Ben demistim demeyi hiç sevmem ama ben demiştimZaten topikte topa tuttular beni 51 nedir diye dayak yicem az kaldı
Boy yok boy anlamiyürlerBen demistim demeyi hiç sevmem ama ben demiştim
Islak tuvalet terliği gelebilir ağzına ağzına Dikkat etBoy yok boy anlamiyürler
Sen nasilsin cnm nasi gidiyorIslak tuvalet terliği gelebilir ağzına ağzına Dikkat et
Yarını bekliyorum canım,randevum var. Ameliyat işini görüşeceğim. Gerginim biraz o yüzden. Oylama bitti mi sahi?Sen nasilsin cnm nasi gidiyor
Hayirlı haberlerle gel insallah ozeldemi ameliyat olucaksın. Bilmiyorumki akdama biter heraldeYarını bekliyorum canım,randevum var. Ameliyat işini görüşeceğim. Gerginim biraz o yüzden. Oylama bitti mi sahi?
Amin ,inşallah. Yok üniversite hastanesinde olacağım.. Hadi hayırlısıHayirlı haberlerle gel insallah ozeldemi ameliyat olucaksın. Bilmiyorumki akdama biter heralde
Haber vermeyi unutma cnm merak ederizz.Amin ,inşallah. Yok üniversite hastanesinde olacağım.. Hadi hayırlısı