- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Toparlanirsin çabucak inşallah,sensiz sohbet olur mu ?:)Öyle genel Bir bıkkınlık çöktü, Yeni olan birşey Yok çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toparlanirsin çabucak inşallah,sensiz sohbet olur mu ?:)Öyle genel Bir bıkkınlık çöktü, Yeni olan birşey Yok çok şükür
Bizi kim karıştıracakToparlanirsin çabucak inşallah,sensiz sohbet olur mu ?:)
Sağol ablacım olması lazımdı aslında bir bakayım zonkluyorKukrim geçmiş olsun. Burkulma çok ağrı yapıyor . Bandaj varsa iyice sar...
Havalar da düzeliyor,bence yaparsın:)Insan alışıyor, vücut hep istiyor :)Keşke haftada 3 kez böyle yürüyebilsem ne güzel olurdu:)
He o bana her zaman oluyor bişey olmaz git mee biz sen siz ne yaparızBirşey olmadı canım keyfim yok
İnşaalalh canım:)Otur otur kilo aldım:)Havalar da düzeliyor,bence yaparsın:)Insan alışıyor, vücut hep istiyor :)
Gizli gizli okuyom benToparlanirsin çabucak inşallah,sensiz sohbet olur mu ?:)
Noldu tatlım...Birşey olmadı canım keyfim yok
Aksiyonsuz,Hürremsiz tadı olmaz,hele vesikaliklari olmadanBizi kim karıştıracak
Geçmiş olsun balim benimSağol kuzum kremledim şimdi daha öncede çatlamıştı bu ayağım inşallah birşey olmamıştır sabaha belli olur bakalım
Işte ihtiyacım olan motivasyon resmiGizli gizli okuyom ben
Geçmiş olsun canımHe o bana her zaman oluyor bişey olmaz git mee biz sen siz ne yaparız
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Kuzum benim sağolGeçmiş olsun balim benim☹
Ben seni her gün gazlarım,hadi sen ordan cik,ben burdan diye :))İnşaalalh canım:)Otur otur kilo aldım:)
İnşaallah canım benimBen seni her gün gazlarım,hadi sen ordan cik,ben burdan diye :))
Bilmiyorum bende merak ettim:)pinkpantera nerede, hiç gelmiyor
Hoşgeldin canım nasılsınHayırlı akşamlar