- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ben de canım yoruluyorum canım:)Gerçi bugün 7 km yürüdüm:)Ama beni yoruyor:)Ben de bir iyileseyim insallah ,her gün yuruyecegim Saglikli olup yurumek ne buyuk nimet
Rabbim sana şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de canım yoruluyorum canım:)Gerçi bugün 7 km yürüdüm:)Ama beni yoruyor:)Ben de bir iyileseyim insallah ,her gün yuruyecegim Saglikli olup yurumek ne buyuk nimet
İyiyim canım çok şükürSağol kuzum kremledim bakalım zonkluyor biraz. Sen nasılsın
canımmKiyamam sana beeeen
İyi olursan katil ama ❤Ayy benim keyfim Yok bugün siz yazın ben okurum, bu kadar zorlayabildim sohbete
İyi ol hepİyiyim canım çok şükür
Bitanemcanımm
Neden ,ne oldu?Ayy benim keyfim Yok bugün siz yazın ben okurum, bu kadar zorlayabildim sohbete
Sağol canım sen de öyleİyi ol hep
akşam az mutlu oldum ya evreni N zoruna gitti bugün yağdırıyor mübarekBitanem
Cok guzel yurumussun Amin canim benim,sagolBen de canım yoruluyorum canım:)Gerçi bugün 7 km yürüdüm:)Ama beni yoruyor:)
Rabbim sana şifa versin
Bedeviyiz ,napalimakşam az mutlu oldum ya evreni N zoruna gitti bugün yağdırıyor mübarek
Amann şaşmasınBedeviyiz ,napalim
Bu dunyaya kutup ayilarini sevindirmek icin gelmisim ben Kutup ayisi bulamadim,idare etAmann şaşmasın
Öyle genel Bir bıkkınlık çöktü, Yeni olan birşey Yok çok şükürNeden ,ne oldu?
Keşke haftada 3 kez böyle yürüyebilsem ne güzel olurdu:)Cok guzel yurumussun Amin canim benim,sagol
Olsun ayı ayıdırBu dunyaya kutup ayilarini sevindirmek icin gelmisim ben Kutup ayisi bulamadim,idare et
Benim de bu sıralar ruh halim öyle:)Ama bahar geldi kalkmak lazım:)Öyle genel Bir bıkkınlık çöktü, Yeni olan birşey Yok çok şükür
Kukrim geçmiş olsun. Burkulma çok ağrı yapıyor . Bandaj varsa iyice sar...Sağol kuzum kremledim bakalım zonkluyor biraz. Sen nasılsın
Birşey olmadı canım keyfim yokCanfeb sana ne oldu kuzum