- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yani uzun zamandır bende değilim:)Zaten 51 olunca kemiklerim sayılırBen hayatım boyunca o kilolarda değildim bence,bana göre çok az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani uzun zamandır bende değilim:)Zaten 51 olunca kemiklerim sayılırBen hayatım boyunca o kilolarda değildim bence,bana göre çok az
O zaman nick te değiştireyim :)canfeb'in ikizi :)Yap soranlara ikizim derim
Bende de ayni etki olur ,aman istememYani uzun zamandır bende değilim:)Zaten 51 olunca kemiklerim sayılır
Febcan yap bari:)O zaman nick te değiştireyim :)canfeb'in ikizi :)
CanresteYap soranlara ikizim derim
Geldim geldim canım sana yetişeyimdiye ayağımı burktum tyolda
Bizim takıma geldi.. Ve biz şişkolar ( yani ben eski şişko) 51 kilo olduğunu bilmiyorduk ...Ağzına wc terligiyle vuracaklar bir takıma gidip böyle dese,haberi yok
Tekrar geçmiş olsun kuzum :/Geldim geldim canım sana yetişeyimdiye ayağımı burktum tyolda
Sağol kuzum kremledim şimdi daha öncede çatlamıştı bu ayağım inşallah birşey olmamıştır sabaha belli olur bakalımTekrar geçmiş olsun kuzum :/
Millette kilolu sanmıştır gelince Benim hedef kilomun bile altında,ve kilo vermek istiyorİsyaaaanBizim takıma geldi.. Ve biz şişkolar ( yani ben eski şişko) 51 kilo olduğunu bilmiyorduk ...
Böcük dar pantolonlarina girmesine girecek de bizim kilo verme umutlarımız nereye girecek onu bilmiyorum
Aynen o kadar istemem:)6-7 kilo versem iyi olacak:)Yürüyüşe tam başlarsam diyete başlayacağım:)Bende de ayni etki olur ,aman istemem
Ay deme,inşallah sadece burkulmadir ,bir o eksik basındaSağol kuzum kremledim şimdi daha öncede çatlamıştı bu ayağım inşallah birşey olmamıştır sabaha belli olur bakalım
Aman geçmiş olsun şimdi iyi misinGeldim geldim canım sana yetişeyimdiye ayağımı burktum tyolda
Hiç sorma canımAy deme,inşallah sadece burkulmadir ,bir o eksik basında
Ben de bir iyileseyim insallah ,her gün yuruyecegim Saglikli olup yurumek ne buyuk nimetAynen o kadar istemem:)6-7 kilo versem iyi olacak:)Yürüyüşe tam başlarsam diyete başlayacağım:)
O yapsın değil miCanreste
Sağol kuzum kremledim bakalım zonkluyor biraz. Sen nasılsınAman geçmiş olsun şimdi iyi misin
Kiyamam sana beeeenHiç sorma canım
KesinlikleO yapsın değil mi