- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Kocamın küreğiİyi bir kız olursak şirınleri de görebiliriz Dil de firinci küreği maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocamın küreğiİyi bir kız olursak şirınleri de görebiliriz Dil de firinci küreği maşallah
Akşama fincan böreğiKocamın küreği
Oğlum küçük mü koca adamBari oğlum deseydin inandırıcılığı yüksek olurdu
Bir profil de daha Hürrem vardı ya değiştirmişAkşama fincan böreği
Bizi kahrimizdan öldürmeye mi geldi derdim kilonu görseydim ...ah böcüğüm kaçırmışım bu mesajı...@Zipzip- cnm simdi ben 51 kiloyum 4 kilo vermek istiyorum gruba gelsem gülerlermi bana
Çın malıydı o Değiştirmiş evet :)Bir profil de daha Hürrem vardı ya değiştirmiş
Yok ben isminin yanına teyze,abla eklerdim:)Ya biz eskiden arkadaşımızın annesine isim yerine şey derdik,mesela Ayşe'nin annesiiii Ayşe'nin annesiiiVar mi aynısını yapan ?
Ağzına wc terligiyle vuracaklar bir takıma gidip böyle dese,haberi yokBizi kahrimizdan öldürmeye mi geldi derdim kilonu görseydim ...ah böcüğüm kaçırmışım bu mesajı...
Ben yapayım eskiden hep hürrem di:)Bir profil de daha Hürrem vardı ya değiştirmiş
Adini bilmediklerimiz olurdu,öyle derdik biz de :)Yok ben isminin yanına teyze,abla eklerdim:)
Belki boyu kısasır.Kısa ise 51 çok:)Ağzına wc terligiyle vuracaklar bir takıma gidip böyle dese,haberi yok
Tabi o zaman öyle derdik:)Adini bilmediklerimiz olurdu,öyle derdik biz de :)
Ne tatlıymışız yaTabi o zaman öyle derdik:)
Hala tatlıyızNe tatlıymışız ya
1.56 imis,51 kilo nasıl çok olur eğer 50 cm değilse dedim bendeBelki boyu kısasır.Kısa ise 51 çok:)
O da doğruHala tatlıyız
Çok değil ama zayıfta değil:)3-4 kilo verse dal gibi olur:)1.56 imis,51 kilo nasıl çok olur eğer 50 cm değilse dedim bende
Ben hayatım boyunca o kilolarda değildim bence,bana göre çok azÇok değil ama zayıfta değil:)3-4 kilo verse dal gibi olur:)
Yap soranlara ikizim derimBen yapayım eskiden hep hürrem di:)