- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Kac kilo aldın doru soleAhahahahha
Ayy daha nerelere gidicem de göbek sallaya sallaya yoruluyirm onda. Bir gün ara veriyorum :)
Ana kız gezeriz napalim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kilo aldın doru soleAhahahahha
Ayy daha nerelere gidicem de göbek sallaya sallaya yoruluyirm onda. Bir gün ara veriyorum :)
Ana kız gezeriz napalim![]()
Aa o omuu hic haberim yokk.Youlost16 Zebra :)Nicki değiştirdi , burda yoksa
O evet :)Aa o omuu hic haberim yokk.
Şuan 68 kiloyumKac kilo aldın doru sole![]()
Demeki bnde nickimi degissem tanınmazmışımO evet :)
Bnde 48le hamile kalip 63le dogum yapmisdim 15 kilo. Sende 20 25leri gorursun morel bozmus olmuyumda dost aci soler rozitam napalimŞuan 68 kiloyum
55 ile hamile kaldım![]()
48 diyor yaaa cibik makarna gbiBnde 48le hamile kalip 63le dogum yapmisdim 15 kilo. Sende 20 25leri gorursun morel bozmus olmuyumda dost aci soler rozitam napalim![]()
![]()
![]()
Verirsin tabi saka yapiyorum ben dogumdan 2 3 ay sora 53lere dustüm sureklide 50 52 arasinda gidip geliyorum sükür 49u goremedik48 diyor yaaa cibik makarna gbi
Biliyirm farkndayim cnmm ama çabuk veren bünyem var![]()
Boyun kaç bebeğim 1.55 den fazlaysan sıkıntı yapma :)Verirsin tabi saka yapiyorum ben dogumdan 2 3 ay sora 53lere dustüm sureklide 50 52 arasinda gidip geliyorum sükür 49u goremedikaşkitom boy yok boyy hal bole olunca 50 bile cok
![]()
Yakında seni tutmaya da biri gerekecek ama:)
Youlost oldu oBisi dicem ya 'kutsal zebra' vardı o nolduu hic yok uyeligini iptalmi eti![]()
Niye olmasın ki ?güldürme beni
Youlost oldu o![]()
Ben onu yaptığı bir tariften yola çıkarak buldumDemeki bnde nickimi degissem tanınmazmışım![]()
Mesajını yeni gördüm canimYuzde 10 versem ne kalcak geriyefree ne oluyo
Hayırlısı diyeyim inşallah demeyeyimNiye olmasın ki ?![]()
155.bucuktan 56Boyun kaç bebeğim 1.55 den fazlaysan sıkıntı yapma :)
Ben ilkinde 52 ye düşmüştüm ne güzeldi o gunlermhahaahha
Hala çok aşırı kilolu sayılmam görenler zaten hamile bile demiyor![]()
Ben böcük olmaya devam edeyim ozmanBen onu yaptığı bir tariften yola çıkarak buldum![]()
Ozman benide fee ye al kaptanım hazirım benMesajını yeni gördüm canim
Simdi 51 kilosun ya 5.1 kilo verirsen 45.9 kiloya dusmen gerekir cuma listelerinde
Eger free takilirsan takim icinde 47-48 e kadar dusebilirsin listeye girmene gerek olmadan
Takimda su an listede 10 kisi yarisiyor free olarak 20 kisi var oyle dusun![]()
Takimda etiketliyorum canimOzman benide fee ye al kaptanım hazirım ben![]()
Ahahahah155.bucuktan 56![]()
![]()
![]()
Yaa ben bosuna konuşmuyom şurda 46da olur 47de 50lersen duşeyimdeAhahahah
Allah seni yaaa
Ama.boy a göre 10 kilo düşük olması lazımsa senin 46 olman lazm doğru bi kilo isteyisi smdi anladim seni böcük![]()