- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
Kac kilo aldın doru soleAhahahahha
Ayy daha nerelere gidicem de göbek sallaya sallaya yoruluyirm onda. Bir gün ara veriyorum :)
Ana kız gezeriz napalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kilo aldın doru soleAhahahahha
Ayy daha nerelere gidicem de göbek sallaya sallaya yoruluyirm onda. Bir gün ara veriyorum :)
Ana kız gezeriz napalim
Aa o omuu hic haberim yokk.Youlost16 Zebra :)Nicki değiştirdi , burda yoksa
O evet :)Aa o omuu hic haberim yokk.
Şuan 68 kiloyumKac kilo aldın doru sole
Demeki bnde nickimi degissem tanınmazmışımO evet :)
Bnde 48le hamile kalip 63le dogum yapmisdim 15 kilo. Sende 20 25leri gorursun morel bozmus olmuyumda dost aci soler rozitam napalimŞuan 68 kiloyum
55 ile hamile kaldım
48 diyor yaaa cibik makarna gbiBnde 48le hamile kalip 63le dogum yapmisdim 15 kilo. Sende 20 25leri gorursun morel bozmus olmuyumda dost aci soler rozitam napalim
Verirsin tabi saka yapiyorum ben dogumdan 2 3 ay sora 53lere dustüm sureklide 50 52 arasinda gidip geliyorum sükür 49u goremedik aşkitom boy yok boyy hal bole olunca 50 bile cok48 diyor yaaa cibik makarna gbi
Biliyirm farkndayim cnmm ama çabuk veren bünyem var
Boyun kaç bebeğim 1.55 den fazlaysan sıkıntı yapma :)Verirsin tabi saka yapiyorum ben dogumdan 2 3 ay sora 53lere dustüm sureklide 50 52 arasinda gidip geliyorum sükür 49u goremedik aşkitom boy yok boyy hal bole olunca 50 bile cok
güldürme beniYakında seni tutmaya da biri gerekecek ama:)
Youlost oldu oBisi dicem ya 'kutsal zebra' vardı o nolduu hic yok uyeligini iptalmi eti
Niye olmasın ki ?güldürme beni
Youlost oldu o
Ben onu yaptığı bir tariften yola çıkarak buldumDemeki bnde nickimi degissem tanınmazmışım
Mesajını yeni gördüm canimYuzde 10 versem ne kalcak geriye free ne oluyo
Hayırlısı diyeyim inşallah demeyeyimNiye olmasın ki ?
155.bucuktan 56Boyun kaç bebeğim 1.55 den fazlaysan sıkıntı yapma :)
Ben ilkinde 52 ye düşmüştüm ne güzeldi o gunlerm hahaahha
Hala çok aşırı kilolu sayılmam görenler zaten hamile bile demiyor
Ben böcük olmaya devam edeyim ozmanBen onu yaptığı bir tariften yola çıkarak buldum
Ozman benide fee ye al kaptanım hazirım benMesajını yeni gördüm canim
Simdi 51 kilosun ya 5.1 kilo verirsen 45.9 kiloya dusmen gerekir cuma listelerinde
Eger free takilirsan takim icinde 47-48 e kadar dusebilirsin listeye girmene gerek olmadan
Takimda su an listede 10 kisi yarisiyor free olarak 20 kisi var oyle dusun
Takimda etiketliyorum canimOzman benide fee ye al kaptanım hazirım ben
Ahahahah155.bucuktan 56
Yaa ben bosuna konuşmuyom şurda 46da olur 47de 50lersen duşeyimdeAhahahah
Allah seni yaaa
Ama.boy a göre 10 kilo düşük olması lazımsa senin 46 olman lazm doğru bi kilo isteyisi smdi anladim seni böcük