- 8 Nisan 2017
- 57.072
- 301.406
- 698
Senin yüzünden beni gördüBen zaten proydumgogsunu gere gere geziyon ya ordan gördüm
eferin sana haftaya gene gel
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yüzünden beni gördüBen zaten proydumgogsunu gere gere geziyon ya ordan gördüm
![]()
Kaptanin yan sayfada hamburger yiyor naberSenide kaptanima ispikliycem görürsün![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AhahahahahaKaptanin yan sayfada hamburger yiyor naber![]()
Ben buraya belki gelmem ama senin takıma geleceğin kesin bu gidişleBen zaten proydumgogsunu gere gere geziyon ya ordan gördüm
![]()
Geliyom Zaten bir ayağım çukurda ay pardon takımdaBen buraya belki gelmem ama senin takıma geleceğin kesin bu gidişle![]()
![]()
![]()
ye ye bol bol ye zayıflama grupları kapanmasin onlarada lazım
![]()
İnanmazsan git de bakPis iftiracı![]()
Kız git öteye daha tarifimi yapmadım ne mapusu
Kız git öteye daha tarifimi yapmadım ne mapusu![]()
Biri daha varElhan
Canfeb
Minik Duduklu Tencere takımın hayin 3. Lüsü bir taraftan diyet bir taraftan pasta börek hee takımı batiracaksiniz
![]()
![]()
![]()
![]()
Seni verdiğim kilolar ile ezecegim bekle beniElhan
Canfeb
Minik Duduklu Tencere takımın hayin 3. Lüsü bir taraftan diyet bir taraftan pasta börek hee takımı batiracaksiniz
![]()
![]()
![]()
![]()
Onun ki diyetik sayılır dondurma yapıyor o
Sonrada waffle ile yiyor ne diyetler var beeeeeOnun ki diyetik sayılır dondurma yapıyor o![]()
Kampı kurmuşsunuz buraya hayırdır ağa takımı 2 yemi boleceksiniz fitler şiskolar diye
Sonrada waffle ile yiyor ne diyetler var beeeee![]()
Kaptanınla nerde tanıştık sanıyorsun hey yavrum heeeyyKampı kurmuşsunuz buraya hayırdır ağa takımı 2 yemi boleceksiniz fitler şiskolar diye![]()
![]()
![]()
Ağzının tadını biliyormuşAnnem grissiniyi tereyağla bala batırırdı o geldi aklıma