- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Senin yüzünden beni gördü Gulumse24Ben zaten proydumgogsunu gere gere geziyon ya ordan gördümeferin sana haftaya gene gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yüzünden beni gördü Gulumse24Ben zaten proydumgogsunu gere gere geziyon ya ordan gördümeferin sana haftaya gene gel
Kaptanin yan sayfada hamburger yiyor naberSenide kaptanima ispikliycem görürsün
AhahahahahaKaptanin yan sayfada hamburger yiyor naber
Ben buraya belki gelmem ama senin takıma geleceğin kesin bu gidişle ye ye bol bol ye zayıflama grupları kapanmasin onlarada lazımBen zaten proydumgogsunu gere gere geziyon ya ordan gördümeferin sana haftaya gene gel
Pis iftiracıKaptanin yan sayfada hamburger yiyor naber
Geliyom Zaten bir ayağım çukurda ay pardon takımdaBen buraya belki gelmem ama senin takıma geleceğin kesin bu gidişle ye ye bol bol ye zayıflama grupları kapanmasin onlarada lazım
İnanmazsan git de bakPis iftiracı
Kız git öteye daha tarifimi yapmadım ne mapusu
Elhan Canfeb Tenceresiz kaldim anne takımın hayin 3. Lüsü bir taraftan diyet bir taraftan pasta börek hee takımı batiracaksinizKız git öteye daha tarifimi yapmadım ne mapusu
Biri daha var baş harfi Youlost16Elhan Canfeb Tenceresiz kaldim anne takımın hayin 3. Lüsü bir taraftan diyet bir taraftan pasta börek hee takımı batiracaksiniz
Seni verdiğim kilolar ile ezecegim bekle beniElhan Canfeb Tenceresiz kaldim anne takımın hayin 3. Lüsü bir taraftan diyet bir taraftan pasta börek hee takımı batiracaksiniz
Onun ki diyetik sayılır dondurma yapıyor oBiri daha var baş harfi Youlost16
Sonrada waffle ile yiyor ne diyetler var beeeeeOnun ki diyetik sayılır dondurma yapıyor o
Kampı kurmuşsunuz buraya hayırdır ağa takımı 2 yemi boleceksiniz fitler şiskolar diyeBiri daha var baş harfi Youlost16
SayemdeSon içerikte sürekli burası var be
Sonrada waffle ile yiyor ne diyetler var beeeee
Kaptanınla nerde tanıştık sanıyorsun hey yavrum heeeyyKampı kurmuşsunuz buraya hayırdır ağa takımı 2 yemi boleceksiniz fitler şiskolar diye
Ağzının tadını biliyormuşAnnem grissiniyi tereyağla bala batırırdı o geldi aklıma