- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Eve giden etiketlesin yolu unuttukKapanışı bomba gibi yaptık hadi evimize gidelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve giden etiketlesin yolu unuttukKapanışı bomba gibi yaptık hadi evimize gidelim
Bu da o demek oluyo ki tarifim gitti diye uzulmemeli vardir bir hayir diye dusunmeliBirinciligime olan katkılarından dolayı sana zaten minnetarim,benim için çok uğraştıň çokkk teşekkür ederim
Enişte emeklerinin karşılığını aldı. Artık sana bişey diyemez.Eşime diyorum tebrikleri alicam birinci oldum diye,
İyi hadi süsle arabayı tur atıp kutlayalım diye dalga geçiyor benle
Biz teşekkür ederizPınar Labne Tarifler yarışmasında bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz
Hepinizin ellerine emeğine sağlık
Ben yeni eve hic gitmedimEve giden etiketlesin yolu unuttuk
Aynen canım kismetinse seni buluyor,pes etmeden devam etmeliBu da o demek oluyo ki tarifim gitti diye uzulmemeli vardir bir hayir diye dusunmeli
Biz teşekkür ederiz ❤
3ay idare eder bu onu, ramazan da geliyor etti 4ay rahatım, sonrasına bakacukEnişte emeklerinin karşılığını aldı. Artık sana bişey diyemez.
Siparişleri teslim etsin
3ay idare eder bu onu, ramazan da geliyor etti 4ay rahatım, sonrasına bakacuk
Nevrestecim emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımı da senin nezdinde kutlarım. Oy veren parmaklar da sağ olsun. İnşallah okurlar bize bu heyecanı yasattiklari için hepsine sevgilerimi gönderiyorum. Bütün eserler birbirinden müthişti. Canfeb ve B Birtutammutluluk harikaydiniz. Hayatınız başarılarla dolu geçsin yuvanizdan mis kokular hiç eksilmesin. Seviyorum hepinizi hepimizi...İyi ki tanımışım sizi tatlı kişiliğinizi...Guzel bir aile ve ekibiz.Kapanışı bomba gibi yaptık hadi evimize gidelim
Elhan topiği şöyle bi silip çıkıver tatlım sana zahmetNevrestecim emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımı da senin nezdinde kutlarım. Oy veren parmaklar da sağ olsun. İnşallah okurlar bize bu heyecanı yasattiklari için hepsine sevgilerimi gönderiyorum. Bütün eserler birbirinden müthişti. Canfeb ve B Birtutammutluluk harikaydiniz. Hayatınız başarılarla dolu geçsin yuvanizdan mis kokular hiç eksilmesin. Seviyorum hepinizi hepimizi...İyi ki tanımışım sizi tatlı kişiliğinizi...Guzel bir aile ve ekibiz.
Allah razı olsun ablacımNevrestecim emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımı da senin nezdinde kutlarım. Oy veren parmaklar da sağ olsun. İnşallah okurlar bize bu heyecanı yasattiklari için hepsine sevgilerimi gönderiyorum. Bütün eserler birbirinden müthişti. Canfeb ve B Birtutammutluluk harikaydiniz. Hayatınız başarılarla dolu geçsin yuvanizdan mis kokular hiç eksilmesin. Seviyorum hepinizi hepimizi...İyi ki tanımışım sizi tatlı kişiliğinizi...Guzel bir aile ve ekibiz.
Ayıp ayıp ablam niye yapsınElhan topiği şöyle bi silip çıkıver tatlım sana zahmet
En son o yazmışAyıp ayıp ablam niye yapsın
Köstebeklerimle beraber yalar yutariz gözün arkada kalmasın.Elhan topiği şöyle bi silip çıkıver tatlım sana zahmet