- 24 Eylül 2018
- 97.229
- 292.578
Onu da mı biz öğretelim?Öğrensinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da mı biz öğretelim?Öğrensinler
Onu da mı biz öğretelim?
Tez zamanda kurtul inşallah canımYarın ki randevum bugün gerçekleşti,görünürde ameliyata engel bir durum yok şükürler olsun 10 gün sonra tekrar gidip kapan testleri yaptıracağım inşallah. Dua eden herkesin Allah gönlüne gore versin ♥❤
Her şeyi bizden bekliyorlar
Gözün aydın canım benim. Çok sevindim yaaa. İnşallah sorunsuz yaşarsın bundan sonra.Yarın ki randevum bugün gerçekleşti,görünürde ameliyata engel bir durum yok şükürler olsun 10 gün sonra tekrar gidip kapan testleri yaptıracağım inşallah. Dua eden herkesin Allah gönlüne gore versin ♥❤
Amin canım ya,çok zordu ama bitti gitti inşallahTez zamanda kurtul inşallah canım
Çok sağol canım Ameliyat buna bağlıydı, bitene kadar öldüm resmen ,facia bir sey Ama sonu iyi olacak inşallahGözün aydın canım benim. Çok sevindim yaaa. İnşallah sorunsuz yaşarsın bundan sonra. ☺
Aynen öyleHer şeyi bizden bekliyorlar
Bitti gitti yerini güzel hatıralar alsin inşallahAmin canım ya,çok zordu ama bitti gitti inşallah
Bir daha ki test öncesi yine dua sorarım Ameliyat öncesi de tabiiBitti gitti yerini güzel hatıralar alsin inşallah
Danışma olalım, bilmeyenler bize danışsınAynen öyle
Hatim başlarız sana gün al da ameliyataBir daha ki test öncesi yine dua sorarım Ameliyat öncesi de tabii
Hadi inşallah, bir yerden başladık işteHatim başlarız sana gün al da ameliyata
Sagolasin baciBen hepsini de çok beğendim hepinizin ellerine sağlık ablalarım :))
ne fotosu kızKizceler fotomu attiklarimdan kimde kalmişsa ozelden bana geri iade ata bilir mi acep recepben silmisim de
23 :)Sagolasin baci
Yas kac?ben şahsen 29 yasindayim
Tamam ablayi aldim ben