- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
Herkes takmış onlara ,nazara geleceksin ,olmuyor böyleBoynuzlarimi bile saklayarak geziyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes takmış onlara ,nazara geleceksin ,olmuyor böyleBoynuzlarimi bile saklayarak geziyorum
O zaman en çok iyi verenlere bildirim gitsinHer seferinde değiştiğine göre bu şekilde olabilir:)
Ben emekli olursam Mune'yi başınızdan alacağım dese tüm site şahit yazılmak için sıraya girer, iyi ki erkekler yazamıyorBence şansını bir denesin,şahit sorarlarsa beni yazsınlar
Yaaaa, bak şimdi gönlümü çaldınilk bana dökmüştü ama
Bu yazdıklarımdan sonra o tırpan bana gelmez değil mi ? Buraya bari gelmesinler ayrıcaBen emekli olursam Mune'yi başınızdan alacağım dese tüm site şahit yazılmak için sıraya girer, iyi ki erkekler yazamıyor
Bende geri kalan yarışmacılara beddua ettimmi seni havada karada kimse tutamazYaaaa, bak şimdi gönlümü çaldın
BirTutamMutluluk20
Nevreste kepçeyi, leğeni, kurşunu, çarşafı kapın gelin sevabına
Leğeni getirdimYaaaa, bak şimdi gönlümü çaldın
BirTutamMutluluk20
Nevreste kepçeyi, leğeni, kurşunu, çarşafı kapın gelin sevabına
Bence de ,zaten bugün çok ağrım vardı hep nazardanHerkes takmış onlara ,nazara geleceksin ,olmuyor böyle
Hahahaha bana tek sefer fayda etmez. Çifte standart uygulayın.Bende geri kalan yarışmacılara beddua ettimmi seni havada karada kimse tutamaz
Getir hadi neymiş :)Bak gene mandal Nevreste
Cıks gelmez, aman erkekler gelmesinler, en azından benim adam kendini azıcık seviyorsa gelmezdi, tırpanı bırakır direkt biçerdöverle girişirdim çünküBu yazdıklarımdan sonra o tırpan bana gelmez değil mi ? Buraya bari gelmesinler ayrıca
Nereye geçiyoz, ilk defa kurşun döktüreceğimdeLeğeni getirdim
Eki Görüntüle 2598863
Çarşafla ,kurşun gelsin sandalyeye oturtacağımNereye geçiyoz, ilk defa kurşun döktüreceğimde
Kim geliyor senin üstüne, yazık değil mi benim kardeşimeGetir hadi neymiş :)
Bana yazık değil mi sabahtan beri bir sürü özel mesaj ve konuya dönüyorum
Ben eminim öyle olacağından, aklı varsa uğramaz,hatta aklından bile geçirmezCıks gelmez, aman erkekler gelmesinler, en azından benim adam kendini azıcık seviyorsa gelmezdi, tırpanı bırakır direkt biçerdöverle girişirdim çünkü
Kavgada söylenmezYok ya bunlar çok güzel Canfeb ile ne alakası var:)
Vallahi , başkası yapsa magnolia yi 1.olmustu sen bahtsiz bedeviHahahaha bana tek sefer fayda etmez. Çifte standart uygulayın.