- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.156
Bir artıyor, bir azalıyorKazen bu belli olmaz, geçen yarışma 400 küsur oy kullanan var burda şimdiden 765
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir artıyor, bir azalıyorKazen bu belli olmaz, geçen yarışma 400 küsur oy kullanan var burda şimdiden 765
Bulur getiririm bak msjimiHadi oradan hemen üste çıkma
Anlamadım gittiNedir bu kızın mandalliktan çektiği yahu
Evet geçen hafta çok azdi ilk hafta 900 küsur duBir artıyor, bir azalıyor
Topiğe tansiyon aleti lazım, yarışmacıların çarpıntısı tuttu:)))
Allah iyilik versin maşaallahÇok şükür gayet iyi, keyfi yerinde
Benim şansızlıktanEvet geçen hafta çok azdi ilk hafta 900 küsur du
Tırpan ve cımbız yazsak karşımıza ilk çıkacak isim sensin insan bir ürpermiyor degil haniTırpan benim fenalığımdanhiç aklımdan çıkmıyorlar, canım cımbızım bir tanecik tırpanım
Ben de Ne istiyolla anlamadimAnlamadım gitti
Farklı kişilere bildiirim gönderiliyordur.Mesela pro üyeler,doğa severler kulübü,anneler kulübü gibi gibi:)Evet geçen hafta çok azdi ilk hafta 900 küsur du
Sana iyi Bir kurşun döksün zaten @birtutammutluluk20Benim şansızlıktan
Herkese gitmiyor muFarklı kişilere bildiirim gönderiliyordur.Mesela pro üyeler,doğa severler kulübü,anneler kulübü gibi gibi:)
Her seferinde değiştiğine göre bu şekilde olabilir:)Herkese gitmiyor mu
Hadi siz günün belli saatlerinde maruz kalıyorsunuz bana geçen gün balkona kuru kafalı kocaman bir bayrak mı assam dedim, eşimden gelen tepki yazık günah her an bana maruz kalıyor, acaba eş durumundan çabuk yıpranmaya bağlı erken emeklilik hakkı verirler mi garibime:)))Tırpan ve cımbız yazsak karşımıza ilk çıkacak isim sensin insan bir ürpermiyor degil hani
Boynuzlarimi bile saklayarak geziyorumBen de Ne istiyolla anlamadim
Ben bunu hiç bilmiyordum ,ilginçFarklı kişilere bildiirim gönderiliyordur.Mesela pro üyeler,doğa severler kulübü,anneler kulübü gibi gibi:)
Kendine döktü,sonuçSana iyi Bir kurşun döksün zaten @birtutammutluluk20
Bence şansını bir denesin,şahit sorarlarsa beni yazsınlarHadi siz günün belli saatlerinde maruz kalıyorsunuz bana geçen gün balkona kuru kafalı kocaman bir bayrak mı assam dedim, eşimden gelen tepki yazık günah her an bana maruz kalıyor, acaba eş durumunundan çabuk yıpranmaya bağlı erken emeklilik hakkı verirler mi garibime:)))
ilk bana dökmüştü amaKendine döktü,sonuç
Ben ikinciliği yaşadım. Sonuncu olurum daha iyi