Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her seferinde kriter değişiyor genelde sonuncu olanın içinden seçilebiliyor.1.olandan zor gibi:)Verdiğimiz oy'un sahibi alırsa yarışmayı pro mu oluyoruz? Mune
Bazen sonuncu olan tariflere verdiğim oy için üzülüyordum.Her seferinde kriter değişiyor genelde sonuncu olanın içinden seçilebiliyor.1.olandan zor gibi:)
Yok yok üzülmeyin belki o,oy size pro üyelik getirebilir:)Bazen sonuncu olan tariflere verdiğim oy için üzülüyordum.
1.olana vermişim bu defa yine olmayabilir yani
Bazı tariflerin oy oranları birbirine yakın, yarışmaya heyecan katalım:)))
Hoşbuldum, iyiyim canımın içi sen nasılsınAblacım hoşgeldinNasılsın
İyiyim ablacım çok şükür Bu günlerde yaşadığımıza,sağlıklı olduğumuza şükrediyoruz:)Hoşbuldum, iyiyim canımın içi sen nasılsın
Nerede kız görmedim vallaBirincinin havasından geçilmiyor tebrik attım cvp yok Canfeb
Mandalız işteNerede kız görmedim valla
Topiğe jaws gelmiş gibi oldu zaten bu sıfatla benden deniz kızı olmaz peri olmaz, ya cımbızlıyorum ya tırpanlıyorumJaws geliyor sandım
Kazen bu belli olmaz, geçen yarışma 400 küsur oy kullanan var burda şimdiden 765Bence ikinci gitmez. İki oyundur gitmiyor
Yok ya olsa görürdüm ,sen dün gene mandal yaptın beni de ses etmedimMandalız işte
Yok yok ,o manada demedim. Filmlerde gerilim müziği çalınca Jaws gelir ya,ondan dedim. Yoksa cımbız,tırpan aklıma bile gelmediTopiğe jaws gelmiş gibi oldu zaten bu sıfatla benden deniz kızı olmaz peri olmaz, ya cımbızlıyorum ya tırpanlıyorum
Hadi oradan hemen üste çıkmaYok ya olsa görürdüm ,sen dün gene mandal yaptın beni de ses etmedim
Nedir bu kızın mandalliktan çektiği yahuYok ya olsa görürdüm ,sen dün gene mandal yaptın beni de ses etmedim
Öyle valla ablacım, sözlerin bile yetersiz olduğu bir dönem geçiriyoruz.İyiyim ablacım çok şükür Bu günlerde yaşadığımıza,sağlıklı olduğumuza şükrediyoruz:)
Hakkımızda hayırlısı ablacım:)Öyle valla ablacım, sözlerin bile yetersiz olduğu bir dönem geçiriyoruz.
Tırpan benim fenalığımdanhiç aklımdan çıkmıyorlar, canım cımbızım bir tanecik tırpanımYok yok ,o manada demedim. Filmlerde gerilim müziği çalınca Jaws gelir ya,ondan dedim. Yoksa cımbız,tırpan aklıma bile gelmedi
Çok şükür gayet iyi, keyfi yerindeHakkımızda hayırlısı ablacım:)
Anneciğin nasıl oldu