Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(4.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.454
  • Anket Kapalı .
Bana yapılsa ben de bayılırım Mart geliyor,inşallah bana da yapan bulunur
Zaten önce tepsiyi vereyim o salona koysun dedim.Sonra dediler o panikler tepsiyi fırlatırCidden öyle oldu
İnşaallah canım Benim kızlarında Mart sonu:)

Zaten önce tepsiyi vereyim o salona koysun dedim.Sonra dediler o panikler tepsiyi fırlatırCidden öyle oldu
İnşaallah canım Benim kızlarında Mart sonu:)
Benim 2 kardesim ve bilimum akrabalarim hep Mart :)Doğum günü ayi resmen :)İyi ki yapmamissin bence deYoksa asıl sürpriz halılarına olurmuş

Benim 2 kardesim ve bilimum akrabalarim hep Mart :)Doğum günü ayi resmen :)İyi ki yapmamissin bence deYoksa asıl sürpriz halılarına olurmuş
Bahar çocukları
Aynen onu temizlemek ile uğraşırdık:)

Abla bee valla uzun zamandır b u kadar mutlu olmamıştım en kötü günümüz böyle olsun
Kukrimim mutlulugun daim olsun kuzum. Mutluluk bulaşıcı derler ya bize de geçti sayende güzel bir hava estirdin buralarda. Eşimle beraber izledim ama senin mesajların daha heyecan vericiydi .

Kukrimim mutlulugun daim olsun kuzum. Mutluluk bulaşıcı derler ya bize de geçti sayende güzel bir hava estirdin buralarda. Eşimle beraber izledim ama senin mesajların daha heyecan vericiydi .
Sen bir de evdeki halimi görse idin ablacım
Teşekkür ederim
Kutlu olsun zaferimiz