- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Tribünden GS maçı izliyoruzHayırlı akşamlar neler oluyor burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tribünden GS maçı izliyoruzHayırlı akşamlar neler oluyor burada
Oğlanlar nabiyorbende iyiyim canım
Fanatiksin baya
Yarisma heyecanı yetmedi maça daldıkHayırlı akşamlar neler oluyor burada
Hadi canımTribünden GS maçı izliyoruz
Biri babasının kucağında, biri de ortalıkta geziyorOğlanlar nabiyor
Kukrim sağolsunHadi canım
Kaç kaçYarisma heyecanı yetmedi maça daldık
Ohhhh ne güzel büyüttün valla yaaaaBiri babasının kucağında, biri de ortalıkta geziyor
Hee büyüttüm, bide bana sorOhhhh ne güzel büyüttün valla yaaaa
Gözünüz aydın canım. Bende GS liyim ama senin kadar koyu değilBitti ama bende bştirm kızlar evet fanatiği biraz derbilerde özellikle
Verdiğin rahatsızlık için özür dilerim
20 yıldır fenerin sahasında kazanamayan GS 3-1 yendi canimm. Yıllar sonra gelen galibiyetKaç kaç
Sorayım.nasil.buyuttunHee büyüttüm, bide bana sor
Onlar büyüdü, ben yaşlandım
Yemek yeme sıkıntısı var yaa. Hiç kilo almamış
Yedigini çıkarıyor beyefendi, bişey beğenmiyor. Ne yapacagımı şaşırdım. İnşallah senin ki iştahlı bir bebek olur.Sorayım.nasil.buyuttun
Nasıl geçti sen senden geçtin mi
Yaaaa kıyamam ona neden yemiyor ki iştahsız mi
Iyi olsaydım gelirdim yanına,Bursa,'ya karşı çay içerdik Tophane'deTeşekkür ederim . Burada güzel bir dua varmış ben de bugün işim neden kolay bitti diye düşünüyordum.
Yarın dersim yok ama bir yarışma için eser inceleme komisyonu işim var okulda ondan sonra Bursa' ya geçeceğim
Tophane' deki yalnız koltuklarda cici bir hatun görürsen o ben olabilirim
Oooo güzel olmuş ben de Galatasaraylıyım20 yıldır fenerin sahasında kazanamayan GS 3-1 yendi canimm. Yıllar sonra gelen galibiyet
Amin canım,dualarını eksik etme ❤Jennam her şey yolunda gitsin inşallah. Sağlıklı haberlerini alma ümidiyle.
Benmki aldığım kilolardan belli ne olacağı valla canmmmYedigini çıkarıyor beyefendi, bişey beğenmiyor. Ne yapacagımı şaşırdım. İnşallah senin ki iştahlı bir bebek olur.
Çok yakında bence:)Onayda konu var ne zaman açılır acaba:)