• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(4.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.454
  • Anket Kapalı .
Bana yapılsa ben de bayılırım 😍Mart geliyor,inşallah bana da yapan bulunur :KK70:
Zaten önce tepsiyi vereyim o salona koysun dedim.Sonra dediler o panikler tepsiyi fırlatır:70:Cidden öyle oldu:70:
İnşaallah canım :KK74:Benim kızlarında Mart sonu:)

Zaten önce tepsiyi vereyim o salona koysun dedim.Sonra dediler o panikler tepsiyi fırlatır:KK70:Cidden öyle oldu:KK70:
İnşaallah canım :KK74:Benim kızlarında Mart sonu:)
Benim 2 kardesim ve bilimum akrabalarim hep Mart :)Doğum günü ayi resmen :)İyi ki yapmamissin bence de🤭Yoksa asıl sürpriz halılarına olurmuş:P

Benim 2 kardesim ve bilimum akrabalarim hep Mart :)Doğum günü ayi resmen :)İyi ki yapmamissin bence de🤭Yoksa asıl sürpriz halılarına olurmuş:p
Bahar çocukları :KK45: :KK36:
Aynen onu temizlemek ile uğraşırdık:)

Abla bee valla uzun zamandır b u kadar mutlu olmamıştım en kötü günümüz böyle olsun :KK68: :halay::halay::halay:
Kukrimim mutlulugun daim olsun kuzum. Mutluluk bulaşıcı derler ya bize de geçti sayende güzel bir hava estirdin buralarda. Eşimle beraber izledim ama senin mesajların daha heyecan vericiydi . :KK60:

Kukrimim mutlulugun daim olsun kuzum. Mutluluk bulaşıcı derler ya bize de geçti sayende güzel bir hava estirdin buralarda. Eşimle beraber izledim ama senin mesajların daha heyecan vericiydi . :KK60:
Sen bir de evdeki halimi görse idin ablacım :KK70:
Teşekkür ederim :KK60::KK74:
Kutlu olsun zaferimiz:sampiyon: