- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Anladım canım :)Sağol canım benim
Senin yazınca bunlarla uğraşıyordum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım :)Sağol canım benim
Senin yazınca bunlarla uğraşıyordum:)
İnşaallah canımDişçiye gidemem bu halde,inşallah değildir
Ellerine sağlik canim
İnşaallah canım
Zaten önce tepsiyi vereyim o salona koysun dedim.Sonra dediler o panikler tepsiyi fırlatırCidden öyle olduBana yapılsa ben de bayılırım Mart geliyor,inşallah bana da yapan bulunur
Sağol canım biraz krema tutmadı ama tadı güzeldi:)Ellerine sağlik canim
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Sağol canım benimÇok güzel olmuş ellerine sağlık
Benim 2 kardesim ve bilimum akrabalarim hep Mart :)Doğum günü ayi resmen :)İyi ki yapmamissin bence deYoksa asıl sürpriz halılarına olurmuşZaten önce tepsiyi vereyim o salona koysun dedim.Sonra dediler o panikler tepsiyi fırlatırCidden öyle oldu
İnşaallah canım Benim kızlarında Mart sonu:)
Görüntü gayet başarılıSağol canım biraz krema tutmadı ama tadı güzeldi:)
Bahar çocuklarıBenim 2 kardesim ve bilimum akrabalarim hep Mart :)Doğum günü ayi resmen :)İyi ki yapmamissin bence deYoksa asıl sürpriz halılarına olurmuş
Sağol canım benimGörüntü gayet başarılı
Kukrimim mutlulugun daim olsun kuzum. Mutluluk bulaşıcı derler ya bize de geçti sayende güzel bir hava estirdin buralarda. Eşimle beraber izledim ama senin mesajların daha heyecan vericiydi .Abla bee valla uzun zamandır b u kadar mutlu olmamıştım en kötü günümüz böyle olsun
Aynen canım, Koçlar birliğiBahar çocukları
Aynen onu temizlemek ile uğraşırdık:)
Sağol canım benim
Sen bir de evdeki halimi görse idin ablacımKukrimim mutlulugun daim olsun kuzum. Mutluluk bulaşıcı derler ya bize de geçti sayende güzel bir hava estirdin buralarda. Eşimle beraber izledim ama senin mesajların daha heyecan vericiydi .
Kaynanamda koçAynen canım, Koçlar birliği
Benim kızlar 31 Mart ,Babam 1 Nisan'dı,annem 2 Nisan:)Hepsi koç:)Aynen canım, Koçlar birliği
O bozuk Koç bence,yoksa Koçlar iyidirKaynanamda koç
Sen iyileş inşallah Bursalı arkadaşlarla bir araya geliriz bakarsın N Nana Youlost16Iyi olsaydım gelirdim yanına,Bursa,'ya karşı çay içerdik Tophane'de