- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Nasılsın canımÇok yakında bence:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımÇok yakında bence:)
Diş ağrısından ölüyorum canım,sen nasılsın?Nasılsın canım
Geçmiş olsun canım benimDiş ağrısından ölüyorum canım,sen nasılsın?
Sağol canım,beynim zonkluyor, oyalanirim diye geldim bakalım Kim bilir neler yapmışsındırGeçmiş olsun canım benim
Benim misafirim vardı gittiler,toparladım hemen geldim:)
Abla bee valla uzun zamandır b u kadar mutlu olmamıştım en kötü günümüz böyle olsun20 yıldır fenerin sahasında kazanamayan GS 3-1 yendi canimm. Yıllar sonra gelen galibiyet
Oy geçmiş olsun kuzum tuzlu su ile gargara yap rahatlatırDiş ağrısından ölüyorum canım,sen nasılsın?
Apranax ve karanfil denedim kuzum,inşallah hafifler En dayanamadigim ağrı buOy geçmiş olsun kuzum tuzlu su ile gargara yap rahatlatır
Çok çektim bilirim apranax keser inşallahApranax ve karanfil denedim kuzum,inşallah hafifler En dayanamadigim ağrı bu
Rabbim şifa versinSağol canım,beynim zonkluyor, oyalanirim diye geldim bakalım Kim bilir neler yapmışsındır
Sarılalım canımNevreste gel bir sarılayım
Ne güzel ablasın sen ya,maşallah sana Amin canım âminRabbim şifa versin
Canım kızkardeşimin 1 Mart'ta doğum günü:)
Annem bu Perşembe Adana'ya gidecek dayıımın 40 mevlüdü var:)
Doğum gününde olmayacak:)Biraz moral olsun ,değişiklik olsun diye sürpriz doğum günü yaptık.Bana misafir gelecek zannediyordu.Annem el açması börek yaptı,kardeşimin eşi tatlı kurabiye ben de fellah köftesi,salata,yoğurtlu semizotu,siron,tuzlu kurabiye,pasta yaptım:)Pastayı kardeşim kremşanti sevmiyor diye önce kendim krema yaptım.Tipini beğenmedim.Üzerine kremşanti ile süsledim ama alttaki kremadan dolayı biraz aksilik oldu:)Güzel oldu işte:)
Amin,sağ tarafım felçÇok çektim bilirim apranax keser inşallah
Ellerine yüreğine sağlık canımRabbim şifa versin
Canım kızkardeşimin 1 Mart'ta doğum günü:)
Annem bu Perşembe Adana'ya gidecek dayıımın 40 mevlüdü var:)
Doğum gününde olmayacak:)Biraz moral olsun ,değişiklik olsun diye sürpriz doğum günü yaptık.Bana misafir gelecek zannediyordu.Annem el açması börek yaptı,kardeşimin eşi tatlı kurabiye ben de fellah köftesi,salata,yoğurtlu semizotu,siron,tuzlu kurabiye,pasta yaptım:)Pastayı kardeşim(diğer erkek)kremşanti sevmiyor diye önce kendim krema yaptım.Tipini beğenmedim.Üzerine kremşanti ile süsledim ama alttaki kremadan dolayı biraz aksilik oldu:)Güzel oldu işte:)
Allah korusun, iltihap mı oldu acabaAmin,sağ tarafım felç
Sürpriz yapmaya bayılıyorum.Herkesi salona soktum,annemle geldiler.Sonra dedim salonun kapıyı aç böreği koyayım.Kapıyı bir açtı çığlığı bastıÇok mutlu oldu.O bizim en küçüğümüz çokta duygusal mutlu olsun istedim:)Ne güzel ablasın sen ya,maşallah sana Amin canım âmin
Sağol canım benimEllerine yüreğine sağlık canım
Dişçiye gidemem bu halde,inşallah değildirAllah korusun, iltihap mı oldu acaba
Bana yapılsa ben de bayılırım Mart geliyor,inşallah bana da yapan bulunurSürpriz yapmaya bayılıyorum.Herkesi salona soktum,annemle geldiler.Sonra dedim salonun kapıyı aç böreği koyayım.Kapıyı bir açtı çığlığı bastıÇok mutlu oldu.O bizim en küçüğümüz çokta duygusal mutlu olsun istedim:)