Sabah 6da kahvaltı için çekmişim kepek ekmeği bitiremedım bi haftadir dolaptaBiraz karanlık cikmis sadece yoksa sunum gayet iy genelde gundüz cekince daha iy sonuç cıkiyor
Benim kafadanGeçen ben Magnolia sunumu çekiyordum. Hava da kapalıeşim almış, florasan ışık tutuyor. Dedim, tee get başımdan
O biliyor@Minik Meleklerim gel tüyolar sende
Hepten karanlık çıkıyorBenim kafadanne güzel işte yardım ediyor
Açıyı tutturmak lazımHepten karanlık çıkıyor
Perdeyi çektim, öyle iyi oldu. Karşı komşu dayıma selamlar
Beni görmüştür
Önümüzdeki ay ki kategori 1ay sürecek bir hafta sonu rahat rahat yaparsınBizimki Bahçeli bahçeyi çekemem
Bahçem olsa hep orda çekerimBizimki Bahçeli bahçeyi çekemem
Sen profesyonel fotoğrafçı gibisin maşallahAçıyı tutturmak lazım
Burdan tandık çıkar aaa miginin bahçesı yabancı çekmedi yok öle dedirtmemBahçem olsa hep orda çekerimama sen gizemlisin. Yani çekmen imkansızı
Eşin bilmeyince sıkıntı
Hediye gelince ne olacak pekiBahçem olsa hep orda çekerimama sen gizemlisin. Yani çekmen imkansızı
Eşin bilmeyince sıkıntı
Kategori neydiÖnümüzdeki ay ki kategori 1ay sürecek bir hafta sonu rahat rahat yaparsın
İlk yarismami görmek istermisin 8oyumvarfi galiba ya da o corbalardamiydiSen profesyonel fotoğrafçı gibisin maşallah
Daha belli değil canım 1martta burda olKategori neydi
İşte gen onu kara kara düşünüyorum minik komşudan diyormuş onun karşı karşı olması rahat bizim ev müstakil ben eve yazmam adresiHediye gelince ne olacak peki
Sadece çimeni alsan kim tanıyacak kiBurdan tandık çıkar aaa miginin bahçesı yabancı çekmedi yok öle dedirtmem