- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Kaldı1.ligin tadı damagında kalmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldı1.ligin tadı damagında kalmıs
Teşekkür ederim canımBisküvili ve patates salatası verdım oyu
Tatlı yap tatlımBenım 8 oy anammm nevreste ben 4. De yokum
Evet tatlı kazanıyorTatlı yap tatlım
Bayada katilmıssin ya üzüldüm cnm insallah kazanirsin bugun olmasa bidakine ben kazanmasamda senin kazanmani cok isterim17. Yarışmam bu ve olmadı
Kör talih, şans bende ne gezer
Tesekkür ederim❤Bisküvili ve patates salatası verdım oyu
❤Bisküvili önde hiç bakmadan verdim görünüm harikaydı
Seninki hangisiydiBenım çekim için gündüz yapmam lazım
Akşam çekince olmuyor
Siz evdesiniz yahu
Haftasonu da oy açılıyor hiç denk getıremıyorum
Teşekkür ederim canımBayada katilmıssin ya üzüldüm cnm insallah kazanirsin bugun olmasa bidakine ben kazanmasamda senin kazanmani cok isterim
BurschettaSeninki hangisiydi
Salonda çeksen?ya da fener falan ben bazen eşimin telden fener tutuyorum bir elimde çekerkenBenım çekim için gündüz yapmam lazım
Akşam çekince olmuyor
Siz evdesiniz yahu
Haftasonu da oy açılıyor hiç denk getıremıyorum
Teşekkurler cnm benim yinede bakalim nolucak sonuc:))Teşekkür ederim canım
Düşünmen bile yeter
Sende hakediyorsun hayırlı olsun şimdiden. Ağız tadıyla yiyin
O dereceeeSalonda çeksen?ya da fener falan ben bazen eşimin telden fener tutuyorum bir elimde çekerken
Öle iyi olmuyor eşimin haberi yok buraya girdiğimdeSalonda çeksen?ya da fener falan ben bazen eşimin telden fener tutuyorum bir elimde çekerken
Geçen ben Magnolia sunumu çekiyordum. Hava da kapalı eşim almış, florasan ışık tutuyor. Dedim, tee get başımdanSalonda çeksen?ya da fener falan ben bazen eşimin telden fener tutuyorum bir elimde çekerken
Biraz karanlık cikmis sadece yoksa sunum gayet iy genelde gundüz cekince daha iy sonuç cıkiyorBurschetta