- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni hatırlıyorum kız aramıza sonradan katılmıştın. Çoğumuzu geçtinİlk yarismami görmek istermisin 8oyumvarfi galiba ya da o corbalardamiydi
Bizim bahçe son bahar yapraklı nerde o çimenli Gül önüne çekerımSadece çimeni alsan kim tanıyacak ki
Hepten karanlık çıkıyor
Perdeyi çektim, öyle iyi oldu. Karşı komşu dayıma selamlar
Beni görmüştür
Mantıklı annenin adresi verİşte gen onu kara kara düşünüyorum minik komşudan diyormuş onun karşı karşı olması rahat bizim ev müstakil ben eve yazmam adresi
Yok işyerimin veririm çalışıyorumMantıklı annenin adresi ver
Ben niye utanayim bakan utansinNiye Canfeb Usenmiyor utanmiyor her cekimde bahceye iniyor
Ah o yapraklar bende olacakBizim bahçe son bahar yapraklı nerde o çimenli Gül önüne çekerım
Kız bahçede spor bile yapmıyorumBen niye utanayim bakan utansin
Spor bende yapmamKız bahçede spor bile yapmıyorum
Komşular bakıyorlar burası sıkıntılı
Hala var ama soldu artıkAh o yapraklar bende olacak
Aslinda kek kalibım yoktu olsa daha genis olucakti ve ic meyvesi daha guzel gorüncekti pet siseden bukadar oldu genisligi birde cilek bulamadim gittigim markette etrafini cilek ortasini kiviyle süsluycektim daha guzel olucaktı bu şekil oldu birde kurdele takmısım diye bazilari kurdele tutuyor sandi kurdeleyi süs amacli takmıstım oysa çıkartınca yine aynı şekil duruyo:))Balbocunun pastası hazır gibi daha geçen gün çikolatasını yedık kaynanamın doğum gününde
Ben çok beğendim bu seferki sunumunu da tarifini deAslinda kek kalibım yoktu olsa daha genis olucakti ve ic meyvesi daha guzel gorüncekti pet siseden bukadar oldu genisligi birde cilek bulamadim gittigim markette etrafini cilek ortasini kiviyle süsluycektim daha guzel olucaktı bu şekil oldu birde kurdele takmısım diye bazilari kurdele tutuyor sandi kurdeleyi süs amacli takmıstım oysa çıkartınca yine aynı şekil duruyo:))
Sendemi ilk corbada katilmistınBen niye utanayim bakan utansin
Müstakil evde spor yapılır ben zemin bahçe kattayım rahat yapılır ben çekiniyorumSpor bende yapmam
Yok canım börekler di benimSendemi ilk corbada katilmistın
Yaa saol ortimm gel nekadarda bahcemiz olmasa yaptık bisilerBen çok beğendim bu seferki sunumunu da tarifini de
Yok harika görünüyor çok beğendim :)Aslinda kek kalibım yoktu olsa daha genis olucakti ve ic meyvesi daha guzel gorüncekti pet siseden bukadar oldu genisligi birde cilek bulamadim gittigim markette etrafini cilek ortasini kiviyle süsluycektim daha guzel olucaktı bu şekil oldu birde kurdele takmısım diye bazilari kurdele tutuyor sandi kurdeleyi süs amacli takmıstım oysa çıkartınca yine aynı şekil duruyo:))
Bnden daha önceydin ozaman bn corbalarda baslamisdimYok canım börekler di benim
Cok tesekkur❤ senin ilk katılım dimiYok harika görünüyor çok beğendim :)
Hazır pastaya benzıyor