Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(3.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    493
  • Anket Kapalı .
Balbocunun pastası hazır gibi daha geçen gün çikolatasını yedık kaynanamın doğum gününde
Aslinda kek kalibım yoktu olsa daha genis olucakti ve ic meyvesi daha guzel gorüncekti pet siseden bukadar oldu genisligi🤣 birde cilek bulamadim gittigim markette etrafini cilek ortasini kiviyle süsluycektim daha guzel olucaktı bu şekil oldu😁 birde kurdele takmısım diye bazilari kurdele tutuyor sandi kurdeleyi süs amacli takmıstım oysa çıkartınca yine aynı şekil duruyo:))

Aslinda kek kalibım yoktu olsa daha genis olucakti ve ic meyvesi daha guzel gorüncekti pet siseden bukadar oldu genisligi🤣 birde cilek bulamadim gittigim markette etrafini cilek ortasini kiviyle süsluycektim daha guzel olucaktı bu şekil oldu😁 birde kurdele takmısım diye bazilari kurdele tutuyor sandi kurdeleyi süs amacli takmıstım oysa çıkartınca yine aynı şekil duruyo:))
Ben çok beğendim bu seferki sunumunu da tarifini de 😍

Yok harika görünüyor çok beğendim :)
Hazır pastaya benzıyor 🥰🥰

X