Valla işi zor ama hakkından geliyo maşallahYazik nevoya ya bulmaca hazirlar gibi foto hazirliyor
Yazık değil mi bana daha pasta mı süsleyeceğimNeye göre sıralanmış bulamadımaaa yada nick baş harflerine göre mi
Bi peruk uydurursun sen kem gozlu canoBen bir garip kel oğlanım netim bile Yok tarif kapmaya
Haftaya kız kardeşimin doğum günü annem şehir dışına gidecek.Ondan sürpriz doğum günü yapacağız.Ona hazırlık yapıyorum:)Ne pastası
Nevo benim sunum guzel olmazda oglanlar labneyi yemis katilamicam derizAynı fikirdeyim bu sefer daha mı fena olmuş
Aynen canım o iş bende merak etmeNevo benim sunum guzel olmazda oglanlar labneyi yemis katilamicam derizadim sanim var ya benim
Oooo ona bide labne koyup yarışmaya da sunarsın şimdi sen en iyisi biz çekilelimHaftaya kız kardeşimin doğum günü annem şehir dışına gidecek.Ondan sürpriz doğum günü yapacağız.Ona hazırlık yapıyorum:)
Wi fi buldumBi peruk uydurursun sen kem gozlu cano
Demin benimkine sana pasta yapicam dedim4 katlı düğün pastası yap. Tepesine de pınar labne paketini koy
Yok canım bugün çok işim vardı yapım aşaması falan çekemedim:)Oooo ona bide labne koyup yarışmaya da sunarsın şimdi sen en iyisi biz çekilelim
Seçersin, kırmızı seversinNasıl oy verdiniz ben seçemiyorum
Ne pastasıDemin benimkine sana pasta yapicam dedimbana mi diye sasirdi sana derken kkya yarismaya ama sen yiceksin sonucta dedim haaa oyle desene ben de diyorum bana pasta yapmazsin ki sen diyo nankor heruf
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimYok canım bugün çok işim vardı yapım aşaması falan çekemedim:)
Bu hafta benim için çok yoğun geçti.Ağlayacağım o derece
Aklımı çelme zaten gönlüm sendeSeçersin, kırmızı seversin
Allah kolaylık versin canım benimSevinsem mi üzülsem mi bilemedim
ay bende iki gündür öldüm abla seni çok iyi anlarım sadece dün 12 bin adım atıp 5 saat ev temizledim