Demin benimkine sana pasta yapicam dedimbana mi diye sasirdi sana derken kkya yarismaya ama sen yiceksin sonucta dedim haaa oyle desene ben de diyorum bana pasta yapmazsin ki sen diyo nankor heruf
Amin abla dünden beri sırtım ve bacaklarım pert spor bile yapamadımAllah kolaylık versin canım benim
Caktirmaaaa pasta iste nevo sen de bilmiyomus gibi sey ediyonNe pastası
Ben bu hafta hep doluydum canım gündüz temizlik gece çocukların proje ödevleri beni çok yordu:)Amin abla dünden beri sırtım ve bacaklarım pert spor bile yapamadım
Kaçak mı bağlanıyorsunWi fi buldum
Aklımı çelme zaten gönlüm sendeKaçıyorum öbür tarafa
Konu henüz açılmadı tarifi o zaman vereceğimCaktirmaaaa pasta iste nevo sen de bilmiyomus gibi sey ediyon
Şimdi başladık canım:)enee oylama başlamış mı? :) etiketlemesen görmeyecektim teşekkür ederim hippom
Ben konuyu açtım Kazen onaylayacak:)Diğer tarifleri nezaman alcaz kuzular net az ara ara giriyom
İsim sırasına dizdim:)Ben siralamanin nereye gore oldugunu bulamadimoyumu verdim bildirim gitmeden tadi cikmiyor emme bakalim :) simdi tarif dusuneyim ama tarif kaldimi yaa 4. Hafta icin :)
Nasıl oy verdiniz ben seçemiyorum
Tamam abla busefer iddialı değilim basit bişey alcamBen konuyu açtım Kazen onaylayacak:)
O tarifi alicam bana ne bana neKonu henüz açılmadı tarifi o zaman vereceğim
Gelecek yarismalarda kizlik soyadimiza gore dizecekmisBen siralamanin nereye gore oldugunu bulamadimoyumu verdim bildirim gitmeden tadi cikmiyor emme bakalim :) simdi tarif dusuneyim ama tarif kaldimi yaa 4. Hafta icin :)