Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamDeğiştirmiyorum zaten
Pcye geçip konuya ilk girince o resim beni cezbetti
Girişe de bomba koymuşsunYazı rengini kırmzı yaptım.Yazdıktan sonra bunu kim yamış diye inceliyorum.Bir bakıyorum ben yazmışım
Sana kırmızı çok yakışıyorYazı rengini kırmzı yaptım.Yazdıktan sonra bunu kim yamış diye inceliyorum.Bir bakıyorum ben yazmışım
Sen katılma canım yorma kendini 4cocukla yazık değil mi sanaYok artik bu sunumlar ne boyle ya
Ejderha yimirtasi neyim mi kullansam ya sunumlarda olmayacak boyle bi adimiz var bizim deya da fotografci cagirayim ben en iyisi
Yok artik bu sunumlar ne boyle ya
Ejderha yimirtasi neyim mi kullansam ya sunumlarda olmayacak boyle bi adimiz var bizim deya da fotografci cagirayim ben en iyisi
Asil sen katilma kizaaaam Allahtan elalisi yolcu ettik de kurtuldum seni napacam benSen katılma canım yorma kendini 4cocukla yazık değil mi sana
Cok ovdunuz beni bu sunumlarin yaninda sonuk kalmamam gerek napsam ki
Sen düşünme buraları. Biz senin içinde katılırız
Ben bir garip kel oğlanım netim bile Yok tarif kapmayaAsil sen katilma kizaaaam Allahtan elalisi yolcu ettik de kurtuldum seni napacam ben
4 katlı düğün pastası yap. Tepesine de pınar labne paketini koyCok ovdunuz beni bu sunumlarin yaninda sonuk kalmamam gerek napsam ki
Yok artik bu sunumlar ne boyle ya
Yazik nevoya ya bulmaca hazirlar gibi foto hazirliyorNeye göre sıralanmış bulamadım aaa yada nick baş harflerine göre mi
Sizin gözünüzden bakıyorum
Yazım güzel değil ve acele yazdım önümdeki kağıtları görsenizYazik nevoya ya bulmaca hazirlar gibi foto hazirliyor