Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamDeğiştirmiyorum zaten
Pcye geçip konuya ilk girince o resim beni cezbetti![]()
Girişe de bomba koymuşsunYazı rengini kırmzı yaptım.Yazdıktan sonra bunu kim yamış diye inceliyorum.Bir bakıyorum ben yazmışım![]()
Sana kırmızı çok yakışıyorYazı rengini kırmzı yaptım.Yazdıktan sonra bunu kim yamış diye inceliyorum.Bir bakıyorum ben yazmışım![]()
Sen katılma canım yorma kendini 4cocukla yazık değil mi sanaYok artik bu sunumlar ne boyle ya![]()
![]()
![]()
![]()
Ejderha yimirtasi neyim mi kullansam ya sunumlarda olmayacak boyle bi adimiz var bizim deya da fotografci cagirayim ben en iyisi
![]()
Yok artik bu sunumlar ne boyle ya![]()
![]()
![]()
![]()
Ejderha yimirtasi neyim mi kullansam ya sunumlarda olmayacak boyle bi adimiz var bizim deya da fotografci cagirayim ben en iyisi
![]()
Asil sen katilma kizaaaamSen katılma canım yorma kendini 4cocukla yazık değil mi sana![]()
Cok ovdunuz beni bu sunumlarin yaninda sonuk kalmamam gerek napsam ki
Sen düşünme buraları. Biz senin içinde katılırız![]()
Ben bir garip kel oğlanım netim bile Yok tarif kapmayaAsil sen katilma kizaaaamAllahtan elalisi yolcu ettik de kurtuldum seni napacam ben
![]()
4 katlı düğün pastası yap. Tepesine de pınar labne paketini koyCok ovdunuz beni bu sunumlarin yaninda sonuk kalmamam gerek napsam ki![]()
Yok artik bu sunumlar ne boyle ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazik nevoya ya bulmaca hazirlar gibi foto hazirliyorNeye göre sıralanmış bulamadımaaa yada nick baş harflerine göre mi
![]()
Sizin gözünüzden bakıyorum
Yazım güzel değil ve acele yazdım önümdeki kağıtları görsenizYazik nevoya ya bulmaca hazirlar gibi foto hazirliyor![]()