Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .

Tamamdır haber salarım dumanla

Buna katılıyorumPastalar pasta kategorisinde yarışmalı
Bende katılıyorum sanki sutlu tatlilar deyince sütlaç, muhallebi v.s gibi algılamıştım benpastalar harika görünüyor herkesin eline sağlık ama bilseydim bende daha güzel tarifler yapabilirdim

Bende katılıyorum sanki sutlu tatlilar deyince sütlaç, muhallebi v.s gibi algılamıştım benpastalar harika görünüyor herkesin eline sağlık ama bilseydim bende daha güzel tarifler yapabilirdim

Hoş geldiniz aramıza.

Ya yeterki isteyinnn söz senn yerınede mıncırcamm .
Bekle benı oğluşş .
Kızımı mıncaramıyorum ona kıyamıyorum çok narin

Bir hayvan dostu olarak dedim bayılıyorum kediye köpeğe.
2 sene ingiliz cocker besledim evde,hayatımı zindana çevirmişti kerata çok yaramazdı bide

Hos

HosBuldum vallahi hemde pek bi HosBuldum muhabbetlerinizi ama takip edemiyorum sanki denk gelince yaziyorum

Fırsat buldukça gelin hem sohbetlerimizde güzeldir burada..

H E buda bahsettiğim köpeğimdi acayip yaramazdı varyaa..

yaaaaa nasıl tatlıııı .
Çok sevıyorum köpekleride çoook cana yakınlar . Canlarımm benımm.

Bu köpekler çok süsülü oluyor . Kuzenımde vardı . Aynanın karşısına geçip paat paat kulaklarını vururdu :)

Tekir cinsi demi..
İkisinide bebekken sokaktan aldım ablam .
Oğlumu annesı terk etmış hasta diye nu ellerımde buyuttum . Kızım 1 yaşında geldi oda baya eziyet görmüş dışarda

Umarım butun yaşladıklarını unutmuşlardır

Bir hayvan dostu olarak dedim bayılıyorum kediye köpeğe.
2 sene ingiliz cocker besledim evde,hayatımı zindana çevirmişti kerata çok yaramazdı bide

Fırsat buldukça gelin hem sohbetlerimizde güzeldir burada..
Gelcem gelcen mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…