- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
abla benım ki yemek konusunda çok titizdi eskiden çorba sulu yemek +pilav mutlaka olucakdı..Bende destek vereyim hemenn
Çalışıyorum ama ev hanımıyım ,evde çalışıyorum
Ev hanımları da çalışır diye kamu spotu yapayım
O da dışarıda yer o zaman
Çocuklar salçalı seviyor ,salçalı yaparım
Sadece eşin değil ki yiyen ,çocuklar da var ya
Zamane gacısı bunlar
abla benım ki yemek konusunda çok titizdi eskiden çorba sulu yemek +pilav mutlaka olucakdı..
artık bakldı ben çok yoruluyorum esnemeye başladı :)))
eskiden bugun pişeni yrn hayatta yemezdi
cocuklar okuldan geldimi yiyor akşam bizimle nadir yerler gerçi çok nadirdir yemek yapamdığım ya bakma bana sen :SÇalışıyorum ama ev hanımıyım ,evde çalışıyorum
Ev hanımları da çalışır diye kamu spotu yapayım
O da dışarıda yer o zaman
Çocuklar salçalı seviyor ,salçalı yaparım
Sadece eşin değil ki yiyen ,çocuklar da var ya
Zamane gacısı bunlar
abla sorma çok yoruluyorum hem iş hem ev hem cocuklar inanki eski gücümde yok bakdı eşimde sağolsun alır gelir dışardan misal balıkçımız var yaptırır uğraşma diye hazıer kızarttırıp getiriyor ben bi salata tmmO ne öyle sanırsin ki her evde ümit usta var,kolaymı sanki her gün yemek yapmak .
abla sorma çok yoruluyorum hem iş hem ev hem cocuklar inanki eski gücümde yok bakdı eşimde sağolsun alır gelir dışardan misal balıkçımız var yaptırır uğraşma diye hazıer kızarttırıp getiriyor ben bi salata tmm
Benım Çocuk olmadıgı için olana kadar naptım yaptım770.05.507
cocuklar okuldan geldimi yiyor akşam bizimle nadir yerler gerçi çok nadirdir yemek yapamdığım ya bakma bana sen :S
abla sorma çok yoruluyorum hem iş hem ev hem cocuklar inanki eski gücümde yok bakdı eşimde sağolsun alır gelir dışardan misal balıkçımız var yaptırır uğraşma diye hazıer kızarttırıp getiriyor ben bi salata tmm
Ben işte çalışsam ben de yapmam770.05.507
cocuklar okuldan geldimi yiyor akşam bizimle nadir yerler gerçi çok nadirdir yemek yapamdığım ya bakma bana sen :S
Dün sabah hanım ablayla deynep abla şiş dedi durdu sen de pöç şöleni yaptın rüyamda koca bi danayı yedimpiştttt kızlar nabıonuz akşama ne pişirceniz
Daha gecen dedın bunu kızcaaam sana aaaKarısını aldatan adama pislik yazdığım içindaha girmem bdv falan ya
Katılacaktım bazı aksilikler oldu,sabah yine niyetlendim ama olmadı ,katılacağım diye söz verdiysem katılırım ben ,belki yarın belki yarından da yakın...
Dün sabah hanım ablayla deynep abla şiş dedi durdu sen de pöç şöleni yaptın rüyamda koca bi danayı yedim
O sebeplen et sote yapıcam kendime
Karısını aldatan adama pislik yazdığım içindaha girmem bdv falan ya
Aynen özledım banlanmayı :)Yarasın bal şeker olsun,yeğenime gidecek hepsi
Sen gene iyi dmişsin,ben aleni şerefsiz diyorum ..
Bdv candır can orası olmadan kk olmaz..
sen en diyon abla nasıl nefes alıom valla :)Çalışan kadının işi zor tabi gel eve yemek derdiyle uğraş dur..
Balık bile olsa ne kolayluk demi,yanına bir salata ohhh mis gibi..
Benım Çocuk olmadıgı için olana kadar naptım yaptım
Ben işte çalışsam ben de yapmamAkşamları kavga çıkarırım sen çalışıyorsan ben de çalışıyorum sen de yap derim değerinizi bilsinler,söylesinler arada hazır ,arada uygun yerlere akşam yemeğine götürmeler falan.
Dün sabah hanım ablayla deynep abla şiş dedi durdu sen de pöç şöleni yaptın rüyamda koca bi danayı yedim
O sebeplen et sote yapıcam kendime
en azından asalatinle yemişisn banınıKarısını aldatan adama pislik yazdığım içindaha girmem bdv falan ya
Aynen özledım banlanmayı :)
Daha oylamanın açılmasına 10 gun varken bır çılgınlık mı yapsem
dur durdugun yerde iki lafın belini kırıyok surda :)Aynen özledım banlanmayı :)
Daha oylamanın açılmasına 10 gun varken bır çılgınlık mı yapsem
sen en diyon abla nasıl nefes alıom valla :)
heee sen sür bakalım sefanııı yakında o magnoiları kızçene yaparsınnnnn aaa bu arada ilk beben kız olcak :))) içime doğdu
aynenay sen benim kafamı karıştırdın yaaaaaaaaaa feminist yapoıcan beni sen :S
oyyyyy ben sana kıyamam yaaaaaa yapda ye yakın olsan ben sana neler yaaprdım yaaaa
en azından asalatinle yemişisn banını
değmiş mapıs damlarında yatmana haberim olaydı sana pöç kebabı getirirdim sarıcık :)
HosbuldukAramıza hoşgeldiniz
Herkes öyle diyosen en diyon abla nasıl nefes alıom valla :)
heee sen sür bakalım sefanııı yakında o magnoiları kızçene yaparsınnnnn aaa bu arada ilk beben kız olcak :))) içime doğdu
aynenay sen benim kafamı karıştırdın yaaaaaaaaaa feminist yapoıcan beni sen :S
oyyyyy ben sana kıyamam yaaaaaa yapda ye yakın olsan ben sana neler yaaprdım yaaaa
en azından asalatinle yemişisn banını
değmiş mapıs damlarında yatmana haberim olaydı sana pöç kebabı getirirdim sarıcık :)
Sen alengirli konularda benı çağırDemi arada lazım oluyor,en yeni banlanmamda evin her yerini havluyla silmiştimdip köşe girmiştim
Takıl bana hayatını yaşaaaa çocuğumm
dur durdugun yerde iki lafın belini kırıyok surda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?