- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Sürpriz olsun ,söylemeyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürpriz olsun ,söylemeyeyim
Ağlama harekete geç
Yoruldum insanları özelden tacız etmektenAğlama harekete geç
Söyleme bir daha kuzum. Özelden bana söyle bir tek sen.Yoruldum insanları özelden tacız etmekten
Ben size böylemı yapıyom
Bende bidaha heç söylemıcem
temam sende bana anlaştıkSöyleme bir daha kuzum. Özelden bana söyle bir tek sen.
temam sende bana anlaştık
Benim tavuklu tarhana çorbası var,yanına çubuk makarna yapacağım ve salata ve turşu ve ayranpiştttt kızlar nabıonuz akşama ne pişirceniz
ohhhhh misss sen çalışıyormusun kanka?Benim tavuklu tarhana çorbası var,yanına çubuk makarna yapacağım ve salata ve turşu ve ayran
Bugün dışardan yiyesim var .piştttt kızlar nabıonuz akşama ne pişirceniz
Cubuk makarnayi neyli yapcan deynom sade mi:)Benim tavuklu tarhana çorbası var,yanına çubuk makarna yapacağım ve salata ve turşu ve ayran
Bugün dışardan yiyesim var .
Eşimle sabah atıştık .
Hayatta yemek falan yapmam .
aa benımkıde
yapma kız bende kavga edince yapmıom çiğ köfte ve tatlı alıp geliyor bildiği için hehehehe :=)
belkide napsın bakıyorki aç kalacak heheheheheheehheeheh kendini garantiye alıyor çakalaa benımkıde
Akraba falan mı bunlar
abla bizi üzen kocaları protesto ediyoruz:)Hiiişşttttttt noluyorrr yemek yapmamalar falan filan
abla bizi üzen kocaları protesto ediyoruz:)
akıllı olucaklar ablammm yoksa merdaneyi yerlerOhhh iyi yapıyorsunuz kuzucum
akıllı olucaklar ablammm yoksa merdaneyi yerler
Çalışıyorum ama ev hanımıyım ,evde çalışıyorumohhhhh misss sen çalışıyormusun kanka?
O da dışarıda yer o zamanBugün dışardan yiyesim var .
Eşimle sabah atıştık .
Hayatta yemek falan yapmam .
Çocuklar salçalı seviyor ,salçalı yaparımCubuk makarnayi neyli yapcan deynom sade mi:)
Sadece eşin değil ki yiyen ,çocuklar da var ya
yapma kız bende kavga edince yapmıom çiğ köfte ve tatlı alıp geliyor bildiği için hehehehe :=)
Zamane gacısı bunlarHiiişşttttttt noluyorrr yemek yapmamalar falan filan