• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Çalışıyorum ama ev hanımıyım ,evde çalışıyorum :anne::kk77::temizlik:
Ev hanımları da çalışır diye kamu spotu yapayım :KK53:

O da dışarıda yer o zaman :deli:

Çocuklar salçalı seviyor ,salçalı yaparım

Sadece eşin değil ki yiyen ,çocuklar da var ya:skandal:

Zamane gacısı bunlar :KK53:

Hahahaaha zamane gacıları iyi yapıyor boşver :KK53:

abla benım ki yemek konusunda çok titizdi eskiden çorba sulu yemek +pilav mutlaka olucakdı..
artık bakldı ben çok yoruluyorum esnemeye başladı :)))
eskiden bugun pişeni yrn hayatta yemezdi :KK70:

O ne öyle sanırsin ki her evde ümit usta var,kolaymı sanki her gün yemek yapmak .

770.05.507
Çalışıyorum ama ev hanımıyım ,evde çalışıyorum :anne::kk77::temizlik:
Ev hanımları da çalışır diye kamu spotu yapayım :KK53:

O da dışarıda yer o zaman :deli:

Çocuklar salçalı seviyor ,salçalı yaparım

Sadece eşin değil ki yiyen ,çocuklar da var ya:skandal:

Zamane gacısı bunlar :KK53:
cocuklar okuldan geldimi yiyor akşam bizimle nadir yerler gerçi çok nadirdir yemek yapamdığım ya bakma bana sen :S

O ne öyle sanırsin ki her evde ümit usta var,kolaymı sanki her gün yemek yapmak .
abla sorma çok yoruluyorum hem iş hem ev hem cocuklar inanki eski gücümde yok bakdı eşimde sağolsun alır gelir dışardan misal balıkçımız var yaptırır uğraşma diye hazıer kızarttırıp getiriyor ben bi salata tmm

abla sorma çok yoruluyorum hem iş hem ev hem cocuklar inanki eski gücümde yok bakdı eşimde sağolsun alır gelir dışardan misal balıkçımız var yaptırır uğraşma diye hazıer kızarttırıp getiriyor ben bi salata tmm

Çalışan kadının işi zor tabi gel eve yemek derdiyle uğraş dur..
Balık bile olsa ne kolayluk demi,yanına bir salata ohhh mis gibi..

770.05.507

cocuklar okuldan geldimi yiyor akşam bizimle nadir yerler gerçi çok nadirdir yemek yapamdığım ya bakma bana sen :S
Ben işte çalışsam ben de yapmam :KK53:Akşamları kavga çıkarırım sen çalışıyorsan ben de çalışıyorum sen de yap derim :KK53:değerinizi bilsinler,söylesinler arada hazır ,arada uygun yerlere akşam yemeğine götürmeler falan.

piştttt kızlar nabıonuz akşama ne pişirceniz :KK70:
Dün sabah hanım ablayla deynep abla şiş dedi durdu sen de pöç şöleni yaptın rüyamda koca bi danayı yedim :deli:
O sebeplen et sote yapıcam kendime :kk77:

Dün sabah hanım ablayla deynep abla şiş dedi durdu sen de pöç şöleni yaptın rüyamda koca bi danayı yedim :deli:

Yarasın bal şeker olsun,yeğenime gidecek hepsi :nazar:

Karısını aldatan adama pislik yazdığım için :KK51: daha girmem bdv falan ya :KK62:

Sen gene iyi dmişsin,ben aleni şerefsiz diyorum ..
Bdv candır can orası olmadan kk olmaz..

Yarasın bal şeker olsun,yeğenime gidecek hepsi :nazar:

Sen gene iyi dmişsin,ben aleni şerefsiz diyorum ..
Bdv candır can orası olmadan kk olmaz..
Aynen özledım banlanmayı :)
Daha oylamanın açılmasına 10 gun varken bır çılgınlık mı yapsem :D :D

Çalışan kadının işi zor tabi gel eve yemek derdiyle uğraş dur..
Balık bile olsa ne kolayluk demi,yanına bir salata ohhh mis gibi..
sen en diyon abla nasıl nefes alıom valla :)

Benım Çocuk olmadıgı için olana kadar naptım yaptım :KK70:

heee sen sür bakalım sefanııı yakında o magnoiları kızçene yaparsınnnnn aaa bu arada ilk beben kız olcak :))) içime doğdu

Ben işte çalışsam ben de yapmam :KK53:Akşamları kavga çıkarırım sen çalışıyorsan ben de çalışıyorum sen de yap derim :KK53:değerinizi bilsinler,söylesinler arada hazır ,arada uygun yerlere akşam yemeğine götürmeler falan.

aynenay sen benim kafamı karıştırdın yaaaaaaaaaa feminist yapoıcan beni sen :S

oyyyyy ben sana kıyamam yaaaaaa yapda ye yakın olsan ben sana neler yaaprdım yaaaa

Karısını aldatan adama pislik yazdığım için :KK51: daha girmem bdv falan ya :KK62:
en azından asalatinle yemişisn banını
değmiş mapıs damlarında yatmana haberim olaydı sana pöç kebabı getirirdim sarıcık :)

Aynen özledım banlanmayı :)
Daha oylamanın açılmasına 10 gun varken bır çılgınlık mı yapsem :KK70: :KK70:

Demi arada lazım oluyor,en yeni banlanmamda evin her yerini havluyla silmiştim :temizlik: dip köşe girmiştim :KK70:
Takıl bana hayatını yaşaaaa çocuğumm :KK4:

heee sen sür bakalım sefanııı yakında o magnoiları kızçene yaparsınnnnn aaa bu arada ilk beben kız olcak :))) içime doğdu

oyyyyy ben sana kıyamam yaaaaaa yapda ye yakın olsan ben sana neler yaaprdım yaaaa

değmiş mapıs damlarında yatmana haberim olaydı sana pöç kebabı getirirdim sarıcık :)

Zor cidden çalışan kadının da ev hanımınında zor artık yetişemiyoruz artık ..

Herkes öyle diyo
Eşim 3 erkek kardeş , biz 3 kız kardeşiz :D :D
Hayırlısıyla hayırlı bır zamanda sağlığıyla sıhhatıyle gelsin inşallah .

Demi arada lazım oluyor,en yeni banlanmamda evin her yerini havluyla silmiştim :temizlik: dip köşe girmiştim :KK70:
Takıl bana hayatını yaşaaaa çocuğumm :KK4:
Sen alengirli konularda benı çağır :D :D

dur durdugun yerde iki lafın belini kırıyok surda :)
:110: Ders çalışmam lazım ..
Bahane arıyorum :D :D

Back