• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
kılzar akşamları benim bırakın kk ya girmek salona girip oturmam 22:00 yi buluyor
o yuzden ben dün sabah eklerim demiştim.
evet kızlar saat 5 de tencereye koydular soğan ve sarmısakla etler 2 saat kısık ateşte pişti.
bende gidince soğan ve patates yaptım zerdeçal ve baharatla sosladım.
verdim fırına.....lavaş ve bulgur pilavı ile servis yaptım ama elektrikler 3 kez geldi giitti çok detaylı çekemedim :S ama inanılmaz lezzetliydiiiii hala tadı damadımda.......

Eki Görüntüle 2123400 Eki Görüntüle 2123401 Eki Görüntüle 2123402 Eki Görüntüle 2123403
Bununla et yemeklerine katılmalısın off harika ya bulgur pilavinile de şahane olur :super:

Yarasın bal şeker olsun,yeğenime gidecek hepsi :nazar:

Sen gene iyi dmişsin,ben aleni şerefsiz diyorum ..
Bdv candır can orası olmadan kk olmaz..
Allah razı olsun hanım abla :)

sen en diyon abla nasıl nefes alıom valla :)

heee sen sür bakalım sefanııı yakında o magnoiları kızçene yaparsınnnnn aaa bu arada ilk beben kız olcak :))) içime doğdu

aynenay sen benim kafamı karıştırdın yaaaaaaaaaa feminist yapoıcan beni sen :S

oyyyyy ben sana kıyamam yaaaaaa yapda ye yakın olsan ben sana neler yaaprdım yaaaa

en azından asalatinle yemişisn banını
değmiş mapıs damlarında yatmana haberim olaydı sana pöç kebabı getirirdim sarıcık :)
Senin pöçten yapıcam bulabilirsem :) et balıkta var mıdır?

4 yıldır evımın 2 . Erkeği :KK70:
Normal yemek verıyorum ama veterınerın dediği cinsi farklıymıs . İri bir kedı dedi .
Şua kilo verdırmeye çalışıyrum .

Kızımla aynı şeyı yıyorlar ama bu çocuğum su içse yarıyo :KK70: :KK70:
Nasıl yediriyorsun yemeği,aklıma bu geldi sen öyle yazınca :KK45:

Back