- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ne tuyu dökülür bununEki Görüntüle 2123620
Buda iran kedisi bundan istiyorumda eşim pek taraftar değil böyle bembeyaz olacak sarılıp uyuyacan bunla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tuyu dökülür bununEki Görüntüle 2123620
Buda iran kedisi bundan istiyorumda eşim pek taraftar değil böyle bembeyaz olacak sarılıp uyuyacan bunla..
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pamuk bulutu gibi çokk güğzelllllllllllllllll bu çooooook ablayaaa
Ne tuyu dökülür bunun
Kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnBen kaçıyom yemek işini halletmem lazım görüşürüz öpüldünüzz beybilerr
ne yapcan heKolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yani yemek akşamasen
ne yapcan he
Dedim ya ben bugu yapmıcam herifle küsüm.yani yemek akşama
aaaa doğruuuuuu :))))) yapma kız bende yapmıcam bugun çünki pırasam ve bulgurum var birde salata yaparım tmm :))Dedim ya ben bugu yapmıcam herifle küsüm.
Artık dışardan pizza falan söyler . bende ondan yerım
Pırasa mıaaaa doğruuuuuu :))))) yapma kız bende yapmıcam bugun çünki pırasam ve bulgurum var birde salata yaparım tmm :))
eşim çok sever limonlu pırasayı hergün pöç yenmez bacı kollestrolllllll troller bizi hahahahPırasa mı
Döşten sonra olmadı bu
Bununla et yemeklerine katılmalısın off harika ya bulgur pilavinile de şahane olurkılzar akşamları benim bırakın kk ya girmek salona girip oturmam 22:00 yi buluyor
o yuzden ben dün sabah eklerim demiştim.
evet kızlar saat 5 de tencereye koydular soğan ve sarmısakla etler 2 saat kısık ateşte pişti.
bende gidince soğan ve patates yaptım zerdeçal ve baharatla sosladım.
verdim fırına.....lavaş ve bulgur pilavı ile servis yaptım ama elektrikler 3 kez geldi giitti çok detaylı çekemedim :S ama inanılmaz lezzetliydiiiii hala tadı damadımda.......
Eki Görüntüle 2123400 Eki Görüntüle 2123401 Eki Görüntüle 2123402 Eki Görüntüle 2123403
Yaşlılık unutmuş ben alıştım artik bu hallerineBen varım bide HAbibte var
SEn ne diyorsun öyle haaa ne diyorsun seni çok boşladımHabibte'nin kendisi teyze olmuş
Bu aralar gelemiyorum istedigini konuşuyor aklına bakma senAhaaa sen haa HAbibte ye teyzemi dediiiiinnnn şimdi gelir o
Allah razı olsun hanım abla :)Yarasın bal şeker olsun,yeğenime gidecek hepsi
Sen gene iyi dmişsin,ben aleni şerefsiz diyorum ..
Bdv candır can orası olmadan kk olmaz..
Senin pöçten yapıcam bulabilirsem :) et balıkta var mıdır?sen en diyon abla nasıl nefes alıom valla :)
heee sen sür bakalım sefanııı yakında o magnoiları kızçene yaparsınnnnn aaa bu arada ilk beben kız olcak :))) içime doğdu
aynenay sen benim kafamı karıştırdın yaaaaaaaaaa feminist yapoıcan beni sen :S
oyyyyy ben sana kıyamam yaaaaaa yapda ye yakın olsan ben sana neler yaaprdım yaaaa
en azından asalatinle yemişisn banını
değmiş mapıs damlarında yatmana haberim olaydı sana pöç kebabı getirirdim sarıcık :)
Teyze hoşgeldinSEn ne diyorsun öyle haaa ne diyorsun seni çok boşladım
Nasıl yediriyorsun yemeği,aklıma bu geldi sen öyle yazınca4 yıldır evımın 2 . Erkeği
Normal yemek verıyorum ama veterınerın dediği cinsi farklıymıs . İri bir kedı dedi .
Şua kilo verdırmeye çalışıyrum .
Kızımla aynı şeyı yıyorlar ama bu çocuğum su içse yarıyo
Allah razı olsun hanım abla :)
Senin pöçten yapıcam bulabilirsem :) et balıkta var mıdır?
Nasıl yediriyorsun yemeği,aklıma bu geldi sen öyle yazınca