- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
evet ablam süper oluyor mis gibiEtten hiç anlamam varya,gerçi etlede çok aram yoktur..
Güveç güzel olur gerçi şimdi buna ekmek banacak yiyecen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ablam süper oluyor mis gibiEtten hiç anlamam varya,gerçi etlede çok aram yoktur..
Güveç güzel olur gerçi şimdi buna ekmek banacak yiyecen.
evet ablam süper oluyor mis gibi
SAOLASIN ABLAMMMMMMYarasın bal şeker olsun bebişim:))
SAOLASIN ABLAMMMMMM
kılzar akşamları benim bırakın kk ya girmek salona girip oturmam 22:00 yi buluyor
o yuzden ben dün sabah eklerim demiştim.
evet kızlar saat 5 de tencereye koydular soğan ve sarmısakla etler 2 saat kısık ateşte pişti.
bende gidince soğan ve patates yaptım zerdeçal ve baharatla sosladım.
verdim fırına.....lavaş ve bulgur pilavı ile servis yaptım ama elektrikler 3 kez geldi giitti çok detaylı çekemedim :S ama inanılmaz lezzetliydiiiii hala tadı damadımda.......
Eki Görüntüle 2123400 Eki Görüntüle 2123401 Eki Görüntüle 2123402 Eki Görüntüle 2123403
YA SEN GELLLLLLL ben sanada yaparım kuzucum yaaaaaaaaaaAhh ulen beeeee
Bitti mi kaldıysa akşam size gelebilrimiyim
Teşekkür ederimm canımmmm muhakkak denicem tarifini enfess görünüyor .YA SEN GELLLLLLL ben sanada yaparım kuzucum yaaaaaaaaaa
ya hafif yağlıya birde çıtır çıtır oldu fırında patatesler lokum offffffffffffffffffffffffffffffffTeşekkür ederimm canımmmm muhakkak denicem tarifini enfess görünüyor .
Düşün yenı kahvaltı yaptım . Şuan olsa direk gömülürüm :)
Hem bu 12 saat de pişmiyor eti,2 saat pişiriyormuş eti,10 saat kardasınTeşekkür ederimm canımmmm muhakkak denicem tarifini enfess görünüyor .
Düşün yenı kahvaltı yaptım . Şuan olsa direk gömülürüm :)
Beyranımı hiçbirşeye değişmemHem bu 12 saat de pişmiyor eti,2 saat pişiriyormuş eti,10 saat kardasın
Kuzu eti olmayaydı eyiydi,kuzu eti yiyemiyorum ben ,ama görüntüsü süperdi ona laf yokBeyranımı hiçbirşeye değişmem
Kuzu eti olmayaydı eyiydi,kuzu eti yiyemiyorum ben ,ama görüntüsü süperdi ona laf yok
Bakır sahanda artık mıhlama yaparsın
yımırta yapıyorum ımmmmmmmmmmmm lezizzz olayııBakır sahanda artık mıhlama yaparsın
Canları sağolsun
Ben de sırf mıhlama için istiyorum bakır sahan yaa. O kadar mı güzel dururyımırta yapıyorum ımmmmmmmmmmmm lezizzz olayıı
Katılacaktım bazı aksilikler oldu ,sabah yine niyetlendim ama olmadı,katılacağım diye söz verdiysem katılırım ben ,belki yarın belki yarından da yakın...deynepnaz hani bu yarışmaya benim için katılacaktın
beni mi kandırdın sen?
duygularımla mı oynadın?
saf ve temizdi benim o duygularım
Çok beklediğim bir tarif var. Acaba senden mi gelecekKatılacaktım bazı aksilikler oldu ,sabah yine niyetlendim ama olmadı,katılacağım diye söz verdiysem katılırım ben ,belki yarın belki yarından da yakın...
Ney ney ney neyKatılacaktım bazı aksilikler oldu ,sabah yine niyetlendim ama olmadı,katılacağım diye söz verdiysem katılırım ben ,belki yarın belki yarından da yakın...
Sürpriz olsun ,söylemeyeyimNey ney ney ney