- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
Nasıl pişiriyoruz bu mübareği?pöç dana kuyruk kısmı eti kolajen yuvası bi et çok severiz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl pişiriyoruz bu mübareği?pöç dana kuyruk kısmı eti kolajen yuvası bi et çok severiz biz
tamam canım akşam yapayım paylaşırımFallenAngel pişmiş halini de paylaşır mısın
canım sen hamilyesen bol bol yeNasıl pişiriyoruz bu mübareği?
Tamam canım merakla bekliyorumtamam canım akşam yapayım paylaşırım
nomalde yediğim içtiğim şeyleri paylaşmam pek sanal alamde ama burası yemek platformu olduğu çin koyacağım
Pöç diye mi alıyoruz kasaptan?canım sen hamilyesen bol bol ye
ben bunu şöyle yapıyorum canım 4 saat benım kocam çatlar beklemez o yuzden atıom tencereye hatta kızımı aradım
o şimdi tencereye attı yediye kadar kaynıcak içine 4-5 parçada soğan attım.
sonra patats soğan dilimliyorum kırmızı biber domates be varsa tepsye diz
haşlanan pöçleri bu sebzelerin üzeine koy iki3- kepçe suyundan dok.ver fırına kızarana kadar pişir.
lavaş ve bulgur pilavı ile servis et.
afiyet olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn
Haftasonu yapmayacak mıHuuuuu FallenAngel pöç nerede kaldı?
Tatlıyı hafta sonu yapacak ,iş çıkışı et yemeği yapacaktı pöç,ağzımızın suyunu akıta akıta tarif verdi,akşama resmini çekerim dediHaftasonu yapmayacak mı
O zaman tarifi ve resmini bekliyoruzTatlıyı hafta sonu yapacak ,iş çıkışı et yemeği yapacaktı pöç,ağzımızın suyunu akıta akıta tarif verdi,akşama resmini çekerim dedi
Yalnız değilmişim ağzımın suyunun akmasi konusundaTatlıyı hafta sonu yapacak ,iş çıkışı et yemeği yapacaktı pöç,ağzımızın suyunu akıta akıta tarif verdi,akşama resmini çekerim dedi
evet canım nametin fabrika satış mağazasından alıyoruz bizPöç diye mi alıyoruz kasaptan?
kılzar akşamları benim bırakın kk ya girmek salona girip oturmam 22:00 yi buluyor
o yuzden ben dün sabah eklerim demiştim.
evet kızlar saat 5 de tencereye koydular soğan ve sarmısakla etler 2 saat kısık ateşte pişti.
bende gidince soğan ve patates yaptım zerdeçal ve baharatla sosladım.
verdim fırına.....lavaş ve bulgur pilavı ile servis yaptım ama elektrikler 3 kez geldi giitti çok detaylı çekemedim :S ama inanılmaz lezzetliydiiiii hala tadı damadımda.......
Eki Görüntüle 2123400 Eki Görüntüle 2123401 Eki Görüntüle 2123402 Eki Görüntüle 2123403
Ellerine sağlık ,gerçekten de hem leziz hem sağlıklı bir yemek olmuş,önceden haşlayınca suyunu da başka yemeklerde çorbalarda da kullanabilirsin .Hem işte çalışıp hem o yorgunlukla mutfağa geçen kadınları ayakta alkışlıyorum.Allah kolaylık versin sana.Zerdeçalı hiç yemeklerde kullanmadım ,et yemeğinde ben de deneyeyim.Göbek eritme için yoğurt kürü var,onun için almıştım ,düzenli yapamadım başka..kılzar akşamları benim bırakın kk ya girmek salona girip oturmam 22:00 yi buluyor
o yuzden ben dün sabah eklerim demiştim.
evet kızlar saat 5 de tencereye koydular soğan ve sarmısakla etler 2 saat kısık ateşte pişti.
bende gidince soğan ve patates yaptım zerdeçal ve baharatla sosladım.
verdim fırına.....lavaş ve bulgur pilavı ile servis yaptım ama elektrikler 3 kez geldi giitti çok detaylı çekemedim :S ama inanılmaz lezzetliydiiiii hala tadı damadımda.......
Eki Görüntüle 2123400 Eki Görüntüle 2123401 Eki Görüntüle 2123402 Eki Görüntüle 2123403
Meleğimmm harika olmuş buuu ellerne sağlıkkk
günaydın ablacımmGünaydınlar hanımlar
Ellerine sağlık ,gerçekten de hem leziz hem sağlıklı bir yemek olmuş,önceden haşlayınca suyunu da başka yemeklerde çorbalarda da kullanabilirsin .Hem işte çalışıp hem o yorgunlukla mutfağa geçen kadınları ayakta alkışlıyorum.Allah kolaylık versin sana.Zerdeçalı hiç yemeklerde kullanmadım ,et yemeğinde ben de deneyeyim.Göbek eritme için yoğurt kürü var,onun için almıştım ,düzenli yapamadım başka..
teşekkür ederim ablacım 2 haftada bir kez yapıyorum cocuklarda severek yiyor eşimde çok seviyor.
günaydın ablacımm
çok zor canım ama ne yapcaksın Allah kolayını veriyor...zerdeçalı ben aldım ilk atacakdım sonra birden patates yemeği mercimek çorbası et sotelerde kullanmaya başladım inanılmaz güzel oluyor rengi sap sarı :)))
mutlaka kullan canım karabiber ve zeytin yagı etkisini aktif ediyormuş oyle dene.
aynen canım süzdüm suyunu attım difrize düğün çorbası felan yaparım.
dün siyah üzüm sirkesi kurmuştum onuda süzdüm muhteşem olmuş sirkem :)
salatakara koyarım enfes oluyor
ablam bu et dana pöç kuyruk kısmı kolajen yonunden çok zengin bir et kansere veYöresel bir yemek mi yoksa,görünümü harika olmuş canısı ellerine sağlık:))
ablam bu et dana pöç kuyruk kısmı kolajen yonunden çok zengin bir et kansere ve
bagısıklık sisteminin ilacı
bende yapıyorum böyle cocuklar eşim yesin bol bol die ama yöreselde sayılır
güvece koyup bunu kebab yapıyorlar bir yörede ama hatıtlayamadım hangi şehirdi