- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Aklıma geldi de soğan ,kokarım diye vazgeçtimÜzerinede koyacan soğanı afiyetle mideye indirecez seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma geldi de soğan ,kokarım diye vazgeçtimÜzerinede koyacan soğanı afiyetle mideye indirecez seni
Gelsin de neler yapıyoruz da yemiyoruz görsünTansiyon hastası mı edeceksin Miuyu
Aklıma geldi de soğan ,kokarım diye vazgeçtim
Lavaşa da saracan beni,yanına da kola ,beni yemede yanımda yat
Üzerinede koyacan soğanı afiyetle mideye indirecez seni
Sabah sabah canım çekti zalımlarHahahaaa soğansız olurmu hiç ayol,kok gitsinnn
Benim de çekti,yap ta yiyelimSabah sabah canım çekti zalımlar
Sabah sabah canım çekti zalımlar
Bizim buralarda şiş yapmak içi deynep yokBenim de çekti,yap ta yiyelim
Közlenmiş patlıcan biber mezesini de unutmayalım lütfenOlsada yesek şimdi lavaşları,şöyle saracan içine soğanları dayayacan biraz biber domates yanında mezesi offffff
Közlenmiş patlıcan biber mezesini de unutmayalım lütfen
Aynen ben de bekliyorum ,benim tarifimi yapmazlar herhaldeNevreste sona kalan dona kalırmış pınar süt alayımda çekeyim derken şakkadanak aldılar tarifimi
Hanım hanım yazıyorsun da alimiyon hamile canı iyice çekerse alamazsaOfffffff ne yenir varyaaaa
Gideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayımOfffffff ne yenir varyaaaa
Hamile hamile bu saaate mi bıraktın kahvaltıyıGideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayım
11' de kalktımHamile hamile bu saaate mi bıraktın kahvaltıyı
Geç kalktıysan neyse de erken kalkıp bu saatte kahvaltı olmaz
Bu arada ben de hala kahvaltı yapmadım
Hanım hanım yazıyorsun da alimiyon hamile canı iyice çekerse alamazsa
Gideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayım
dur sana özelden atam kankaAynen ben de bekliyorum ,benim tarifimi yapmazlar herhalde
Bugün yapacaktım öğleye işim çıktı,yarın rahat rahat yaparım diye vazgeçtim
Daha bir sürü tarif var ,hatta dün bile birini yazmışlar kazandibi,krem karamelfalan ,gerçekten az kalmış,aklıma birşey gelmedi fazla,ha bu arada benim dondurma tarifi nerede kaldı
Ne Yapmayı düşünmüştünüz merak ettim :)dur sana özelden atam kanka
yapmayı düşünmedim canım direk yapmıştım ama pınar sütle olması şartrmış ben pınar süt alıp malzemeleri yeniden çkene kadar o tarifin çileklisini sevgili H E Yapmış çooookda süper yapmışşşşşşşşşşşşş ellerine sağlıkkkkkNe Yapmayı düşünmüştünüz merak ettim :)
bence sen elini çabuk tut çok maharetli bir yer bu kk :)))Aynen ben de bekliyorum ,benim tarifimi yapmazlar herhalde
Bugün yapacaktım öğleye işim çıktı,yarın rahat rahat yaparım diye vazgeçtim
Daha bir sürü tarif var ,hatta dün bile birini yazmışlar kazandibi,krem karamelfalan ,gerçekten az kalmış,aklıma birşey gelmedi fazla,ha bu arada benim dondurma tarifi nerede kaldı