• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sona kalan dona kalırmış pınar süt alayımda çekeyim derken şakkadanak aldılar tarifimi :KK70:
Aynen ben de bekliyorum ,benim tarifimi yapmazlar herhalde :skandal:
Bugün yapacaktım öğleye işim çıktı,yarın rahat rahat yaparım diye vazgeçtim :KK53:
Daha bir sürü tarif var ,hatta dün bile birini yazmışlar kazandibi,krem karamelfalan ,gerçekten az kalmış,aklıma birşey gelmedi fazla:confused:,ha bu arada benim dondurma tarifi nerede kaldı:KK45:

Gideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayım :KK61:
Hamile hamile bu saaate mi bıraktın kahvaltıyı:duduk:
Geç kalktıysan neyse de erken kalkıp bu saatte kahvaltı olmaz:duduk:
Bu arada ben de hala kahvaltı yapmadım :KK53:

Hamile hamile bu saaate mi bıraktın kahvaltıyı:duduk:
Geç kalktıysan neyse de erken kalkıp bu saatte kahvaltı olmaz:duduk:
Bu arada ben de hala kahvaltı yapmadım :KK53:
11' de kalktım :skandal:
Gel sana şiş yapayım karşılıklı yiyelim:kk77:

Hanım hanım yazıyorsun da alimiyon hamile :rolleyes:canı iyice çekerse :rolleyes:alamazsa:rolleyes:

Anaaaa bilmiyordum hamile olduğunu..

Gideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayım :KK61:

Bebek bekliyormuşsun hayırlı uğurlu olsun,sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin..:nazar::nazar:
Kahvaltını mutlaka yap..

Bugün yapacaktım öğleye işim çıktı,yarın rahat rahat yaparım diye vazgeçtim :KK53:
Daha bir sürü tarif var ,hatta dün bile birini yazmışlar kazandibi,krem karamelfalan ,gerçekten az kalmış,aklıma birşey gelmedi fazla:confused:,ha bu arada benim dondurma tarifi nerede kaldı:KK45:
dur sana özelden atam kanka

Ne Yapmayı düşünmüştünüz merak ettim :)
yapmayı düşünmedim canım direk yapmıştım ama pınar sütle olması şartrmış ben pınar süt alıp malzemeleri yeniden çkene kadar o tarifin çileklisini sevgili H E H E Yapmış çooookda süper yapmışşşşşşşşşşşşş ellerine sağlıkkkkk :P

bence sen elini çabuk tut çok maharetli bir yer bu kk :)))

Back