• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
yapmayı düşünmedim canım direk yapmıştım ama pınar sütle olması şartrmış ben pınar süt alıp malzemeleri yeniden çkene kadar o tarifin çileklisini sevgili H E H E Yapmış çooookda süper yapmışşşşşşşşşşşşş ellerine sağlıkkkkk :p
Sağol canım benım :KK68:

Bende birileri yapcak dıye baya korktuydum çünkü kolay bı tarif birde görünüşü mikemmelll :)

Eki Görüntüle 2123131
Sağol canım benım :KK68:

Bende birileri yapcak dıye baya korktuydum çünkü kolay bı tarif birde görünüşü mikemmelll :)
canım harika yapmışsın gerçekten ben muzlusunuz yapmıştım o hafta art arda 3 kez yaptım kızlarım bayıldı :))))

IMG_6548.JPG

Bende bugun uyarı aldım çaktırma :sus: :KK70: :KK70:
Yorumumu çoğu insan begenmıs emmee işte bazılarıda şikayet etmiş konu dışı yorum yaptım dıye :KK70:
Haklı nedıyem haklı :KK53:
Eee, bizde burda sürekli tatlıları konuşmuyoruz ki. Bdv için mi geçerli bu kural, ben halâ acemiyim :KK70:

yapmayı düşünmedim canım direk yapmıştım ama pınar sütle olması şartrmış ben pınar süt alıp malzemeleri yeniden çkene kadar o tarifin çileklisini sevgili H E H E Yapmış çooookda süper yapmışşşşşşşşşşşşş ellerine sağlıkkkkk :p
AA bir de yapmışsınız kötü olmuş sizin için ya. Nasip diyelim napalım :) Başka bir tarifle dahae güzel sonuçlar alırsınız belki. Hem biz de farklı tarifler görmüş oluruz ;)

AA bir de yapmışsınız kötü olmuş sizin için ya. Nasip diyelim napalım :) Başka bir tarifle dahae güzel sonuçlar alırsınız belki. Hem biz de farklı tarifler görmüş oluruz :KK66:
evet canım nasip değilmiş bir dahaki sefere artık :)))

Tadına bakınca devamı gelir:KK53:

Fedakar Nevoş

Bence de görmesin kızabilir :sus:

Nasıl karıştırma dersin :skandal:

Benim görmemde sıkıntı olmaz ,benden laf çıkmaz :sus:
@MiuLego yoğun ,ders çalışıyor,buralara gelmez zaten :KK53:
Miu'yu niye etiketliyorsun:skandal:

Back