- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ben 18Yaşıtlarıma nazaran geç kalmışım, baksana nevoş 21 de evlenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 18Yaşıtlarıma nazaran geç kalmışım, baksana nevoş 21 de evlenmiş
Tadına bakınca devamı gelirBen tadına bakayım sonra siz yersinizBelki güzel olmamıştır.Tek amacım o yani
Fedakar NevoşO zaman hepsini ben yerim.Kendimi feda ediyorum
Bence de görmesin kızabilirKaptanınız görmesin
Nasıl karıştırma dersinKaptanı karıştırma
Benim görmemde sıkıntı olmaz ,benden laf çıkmazOnu karıştırmasam bile deynepnaz görebilir veya duyabilir
Günaydınlar ablamGünaydınlar hanımlar..
Günaydınlar ablam
İyi insan da lafın üzerine gelirmiş ,baltayla çiviyle sütlü tatlı mı yapacaksın ?Nevrestedibi ile alimimisu yapacaksın bize değil mi?
dönüşüm muhteşem olacak
şuan fırtına öncesi sessizlikteyim.. ansızın döneceğim.. elimde baltalar çivililer ile
Deynepoturtma da ekleyelim listeyeİyi insan da lafın üzerine gelirmiş ,baltayla çiviyle sütlü tatlı mı yapacaksın ?Nevrestedibi ile alimimisu yapacaksın bize değil mi?
Seni nerde görsem mutlu ölüyorum ya hu
dönüşüm muhteşem olacak
şuan fırtına öncesi sessizlikteyim.. ansızın döneceğim.. elimde baltalar çivililer ile
Olmaz tatlıyım ama o sütlü tatlılar kategorisine girmezDeynepoturtma da ekleyelim listeye
ÖlmeeeeSeni nerde görsem mutlu ölüyorum ya hu
ÖlmeeeeSeni nerde görsem mutlu ölüyorum ya hu
Senden çok güzel deynep şiş olurOlmaz tatlıyım ama o sütlü tatlılar kategorisine girmez
Benden ne yapsan ne yapsan buldum benden sütlü deynepniye yap
Lavaşa da saracan beni,yanına da kola ,beni yemede yanımda yatSenden çok güzel deynep şiş olur
Vericen ateşi çatır çatır pişiricen son hüüüpleticen
Ama tariflere gelmedin daha ne zaman gelcenÖlmeeee
Sidoş yaşasın
Tansiyon hastası mı edeceksin MiuyuAma tariflere gelmedin daha ne zaman gelcen
Lavaşa da saracan beni,yanına da kola ,beni yemede yanımda yat