- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Soy ağacından bir bakalım belki yakalıyoruzdur bide kulakları çınlasın Akaba var böyle aynı şeyi düşündüğmüz :))Kardeş olabilir miyiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soy ağacından bir bakalım belki yakalıyoruzdur bide kulakları çınlasın Akaba var böyle aynı şeyi düşündüğmüz :))Kardeş olabilir miyiz?
ŞükürTamam o zaman kabul ettim
Olur Malatyada olur Doğu Anadolu olsunda daştan olsunBenim kütük Antep değil ki seni de alayım
Tamam bilgilerini özelden yolla seni kütüğüme alacağımOlur Malatyada olur Doğu Anadolu olsunda daştan olsun
Hayırlı geceler olsun canımSohbetinize doyum olmaz
Ben kaçtım hepinize hayırlı geceler
Yooohhh evlatlığa bu yaştan sonra napcak beni gart gaçarımEvladı olarak soyadına da alsın
Yarın gece yine görüşürüzHayırlı geceler olsun canım
Seni everip kurtulur işteYooohhh evlatlığa bu yaştan sonra napcak beni gart gaçarım
Görüşürüz canım benimYarın gece yine görüşürüz
Tcm 17473819482Tamam bilgilerini özelden yolla seni kütüğüme alacağım
Evrilmişim ben zaten abla gı nettin herife kumamı getiriyimSeni everip kurtulur işte
Ben seni bekar sanıyordum bir deli ben değilmişim erken yaşta evlenenEvrilmişim ben zaten abla gı nettin herife kumamı getiriyim
Ahahaha 22de evlendim bende deliymişim gıBen seni bekar sanıyordum bir deli ben değilmişim erken yaşta evlenen
Sen benden erken evlenmişsin 23 ümde evlendim bendeAhahaha 22de evlendim bende deliymişim gı
Öylemii evet baya geç evlenmişsinSen benden erken evlenmişsin 23 ümde evlendim bende
Yaşıtlarıma nazaran geç kalmışım, baksana nevoş 21 de evlenmişÖylemii evet baya geç evlenmişsin
valla benım tatlıyı yapmışlar canom o yuzden ben katılmadım sanırım cumartesi bambaşka bişey yapıcam :)FallenAngel canım bizim tatlıya ne oldu
Aç ağzını çabukk çabukkkKalan 4 dilimi yutabilir miyim?