- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
hala ban varmıya kk daSen hiç banlandın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala ban varmıya kk daSen hiç banlandın mı
uuu dıyosun kı uzun zamandır banlanmadımhala ban varmıya kk da
Hayır uyarı dahi almadım. Usluyum benSen hiç banlandın mı
H E
Bir ara bdvye kapalı olup açılmak isteyenler sık konu açıyordu. Ben de birine toplu açılış töreni düzenleyelim sizin için dediğim için banlandim
Benım dosyam kaparıkHayır uyarı dahi almadım. Usluyum ben
Sence komik deee hoşuna gitmeyen şikayet ediyor. Sonra ban ban ban
Ben banlanmadım uyarıldım
Sor nedeenn ?
Bir uye demiş ki ' anladıydam ne olim '
Bende cevaben Arap
Dedim Bence komık
Çok nadir, ayda yılda bir girerim bdv ye. Beni çıldırtacak konu olması lazım, yorumda bulunmam için. Onda da gayet usturuplu, lafımı sokar çıkarım.Benım dosyam kaparık
sanırım 7 yılda 1 kez ban yedim benuuu dıyosun kı uzun zamandır banlanmadım
Canları sağolsunSence komik deee hoşuna gitmeyen şikayet ediyor. Sonra ban ban ban
uuu laf sokmacalı ve ban almamacalıÇok nadir, ayda yılda bir girerim bdv ye. Beni çıldırtacak konu olması lazım, yorumda bulunmam için. Onda da gayet usturuplu, lafımı sokar çıkarım.
heeeeeeeeBenım dosyam kaparık
o neden Allah aşkına merak ettimsanırım 7 yılda 1 kez ban yedim ben
ya bir konu vardı kocam kadın kıyafeti giyiyomu ne diye inan hatırlamıyorum bile bako neden Allah aşkına merak ettim
Süper görünüyor ,sunumun kara makarnalardan sonra bayağı iştah çekici iddialı olmuşEki Görüntüle 2123131
canım harika yapmışsın gerçekten ben muzlusunuz yapmıştım o hafta art arda 3 kez yaptım kızlarım bayıldı :))))
Eki Görüntüle 2123136
Hiç farkında değilim elim kaymışMiu'yu niye etiketliyorsun
ya bir konu vardı kocam kadın kıyafeti giyiyomu ne diye inan hatırlamıyorum bile bak
bende pempe donmu giydi dediydim saolsun mune aplam banladıydı
ay dur arayıp bulucu o konuyu
Pembe donya bir konu vardı kocam kadın kıyafeti giyiyomu ne diye inan hatırlamıyorum bile bak
bende pempe donmu giydi dediydim saolsun mune aplam banladıydı
ay dur arayıp bulucu o konuyu