• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Banane biz sarma isteriz:KK11:O kadar bdv ye gidip konu açacağız canımız sıkılıyor niye 1. olamıyoruz diye:KK45:Banlanacağız aç mı kalalım:KK11::KK53:
Bide bana atıp tutun .
Diyin çilekle suslenmş pudıng bile 1. oldu dıye :KK53::KK53::KK53:

Tamam ben ziyarete gelirken size 1 tencere sarma getircem :KK19::KK19::KK19:

Bide bana atıp tutun .
Diyin çilekle suslenmş pudıng bile 1. oldu dıye :KK53::KK53::KK53:

Tamam ben ziyarete gelirken size 1 tencere sarma getircem :KK19::KK19::KK19:
Tabi canım seni anmadan olur mu:KK45:Senin yüzünden BDV ye düşeceğiz:olamaz::KK70:
1 tencere yetmeyebilir:70:

Tabi canım seni anmadan olur mu:KK45:Senin yüzünden BDV ye düşeceğiz:olamaz::KK70:
1 tencere yetmeyebilir:KK70:
Bütün bdv mapıs damına düşüyor, yalnız olmayacağız. Giderken yanımızda cımbıza takılan arkadaşlar da olur. Düğün yemeği yapılan tencerelerle sar H E H E :KK53::KK53:

Bütün bdv mapıs damına düşüyor, yalnız olmayacağız. Giderken yanımızda cımbıza takılan arkadaşlar da olur. Düğün yemeği yapılan tencerelerle sar H E H E :KK53::KK53:
Puding yapsın daha kolay:70:

Sen saracaksın ama:KK53:

1 tencere yetmeyebilir:KK70:

Annem burdayken ona mı sardırsam :D
Gitmeden düşün mapıs damına :KK48::KK48::KK48:

Ben sararımdaa siz zehırlencenız dıye korkuyorum .
Nevoşşumm sana bişey olursa kım bakcak buralaraaaaa :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Bdv mapıs duyunca heveslendimm :KK53::KK53:

Annem burdayken ona mı sardırsam :KK70:
Gitmeden düşün mapıs damına :KK48::KK48::KK48:

Ben sararımdaa siz zehırlencenız dıye korkuyorum .
Nevoşşumm sana bişey olursa kım bakcak buralaraaaaa :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
:skandal::skandal::skandal:
Durum o kadar vahim mi:skandal::skandal:

Çilenkle süslenmiş puding yapan arkadaşımız ve yanlarında birkaç arkadaş daha bizi bırakıp bdv de takılıyorlar abla. Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve bende uydurma dertle bdv ye konu açacağız, karar verdik.:KK53:

Haaaa şu kolay çilekli tatlıyı yapan arkadaşı diyon demii,gördüm gördümm bdev de cirit atıyot kendisi :KK53:
Konu ne olacak,hadi senden ümidim bvarda ya nevoşşşş minnoş o yaaaa tekler hemen dili çözülürrr anında :KK53:

1 kere yaptım .
Yalan yok tadı güzeldi .
Bir daha yapmadım .
Çünkü çok zor :110:

Kolay yontemı varmı?
Sarma makınesımı alsam :KK53:
Onunla yapmak yine zor;)Ben elimde sarıyorum.1 saatte 13 ltlik büyük bir tencerem var...Ona karışık yaparım.Sarma,dolma :KK45:Hızlı yapmak sık yapmakla oluyor...

Back