• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Sen saracaksın ama:KK53:

Tabi canım seni anmadan olur mu:KK45:Senin yüzünden BDV ye düşeceğiz:olamaz::KK70:
1 tencere yetmeyebilir:KK70:

Bütün bdv mapıs damına düşüyor, yalnız olmayacağız. Giderken yanımızda cımbıza takılan arkadaşlar da olur. Düğün yemeği yapılan tencerelerle sar H E H E :KK53::KK53:

Annem burdayken ona mı sardırsam :D
Gitmeden düşün mapıs damına :KK48::KK48::KK48:

Ben sararımdaa siz zehırlencenız dıye korkuyorum .
Nevoşşumm sana bişey olursa kım bakcak buralaraaaaa :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Çilenkle süslenmiş puding yapan arkadaşımız ve yanlarında birkaç arkadaş daha bizi bırakıp bdv de takılıyorlar abla. Nevreste Nevreste ve bende uydurma dertle bdv ye konu açacağız, karar verdik.:KK53:
ben heryere yeterim.

Hem sabahtan berı burdayım yazık yazık tüüüüüüü :tokat:

Çilenkle süslenmiş puding yapan arkadaşımız ve yanlarında birkaç arkadaş daha bizi bırakıp bdv de takılıyorlar abla. Nevreste Nevreste ve bende uydurma dertle bdv ye konu açacağız, karar verdik.:KK53:

Haaaa şu kolay çilekli tatlıyı yapan arkadaşı diyon demii,gördüm gördümm bdev de cirit atıyot kendisi :KK53:
Konu ne olacak,hadi senden ümidim bvarda ya nevoşşşş minnoş o yaaaa tekler hemen dili çözülürrr anında :KK53:

1 kere yaptım .
Yalan yok tadı güzeldi .
Bir daha yapmadım .
Çünkü çok zor :110:

Kolay yontemı varmı?
Sarma makınesımı alsam :KK53:
Onunla yapmak yine zor;)Ben elimde sarıyorum.1 saatte 13 ltlik büyük bir tencerem var...Ona karışık yaparım.Sarma,dolma :KK45:Hızlı yapmak sık yapmakla oluyor...

Back
X