• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Alevsizse istemem ;)

Ben özel olarak pınar süt aldım :halay:
Bende tereyağı bitmişti zaten evdeki pınar aldım :D bide benim sunumda da vardı kırmızı :D 7 oyum var aslında aklımda var can alıcı sunumlar ama pahalıya maal olacak bana diye yapamıyorum :D

Çok emek verdıydım .
Kesssin 1 olurum dedım :KK70: :KK70:
Babayı aldım :KK70: :KK70:

:21::21::21: Yapın yapınn yapınnnn . Oylarım artsınnnnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:63: Laflara bak hele hele

Sunumları güzel çekebilmek için kocama İphone aldırdım :skandal::skandal: :KK47:

Hmm sarma :olamaz: Ben bilmemek sarma :kızgın:
Çok yoruluyorum sararken bende fıtıık var 3 tane sararken fıtıgım azıyor :eek:

Peeehhhhhhhhhhhh ...
:KK14:

yok kızz tavasında değilim .
Benımlen dalga geçilerr :sus: :cry:
Geçen gün sen kendin demedin mi, ben sarma saramam diye :KK14: sadece çilenkle süslü puding yaparım diye:KK14:
Ben sabah sabah kalktım, içimi hazırlayıp sarmamı sardım. Evimi temizledim:KK14: işlerimi toparladığıma göre kahvaltı edebilirim :kk77:

Geçen gün sen kendin demedin mi, ben sarma saramam diye :KK14: sadece çilenkle süslü puding yaparım diye:KK14:
Ben sabah sabah kalktım, içimi hazırlayıp sarmamı sardım. Evimi temizledim:KK14: işlerimi toparladığıma göre kahvaltı edebilirim :kk77:
Bende sabah 6 da kalktm. İşe geldim :olamaz:
Sararım eemmee vaktımmm yok :rolleyes::rolleyes:

Bir kac favorim var demistim. 8 tarife uzun uzun yazmistim, yalniz o mesajim silinmis.

O yuzden resimlere hic bakmadan o sekiz tariften aklimda kalan isimleri yaziyorum.

cilekli magnolia.

sutlu nuriye

cikolata soslu muhallebi.

Ben bir cheesecake hastasiy(d)im. Bana cikolatali cheesecake i hatirlattigi icin ve sunumundan dolayi cikolata soslu muhallebi diyorum. :dondurma:

Back