• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Haaaa şu kolay çilekli tatlıyı yapan arkadaşı diyon demii,gördüm gördümm bdev de cirit atıyot kendisi :KK53:
Konu ne olacak,hadi senden ümidim bvarda ya nevoşşşş minnoş o yaaaa tekler hemen dili çözülürrr anında :KK53:
Kıdemli mapıs hanımağası olarak yardım etmez misin bize :110:

Haaaa şu kolay çilekli tatlıyı yapan arkadaşı diyon demii,gördüm gördümm bdev de cirit atıyot kendisi :KK53:
Konu ne olacak,hadi senden ümidim bvarda ya nevoşşşş minnoş o yaaaa tekler hemen dili çözülürrr anında :KK53:
Minnoş minnoş polemiğe girerim.Herkes bizi haklı bulur ve kimse banlanmaz:ıslık:

Onunla yapmak yine zor:KK66:Ben elimde sarıyorum.1 saatte 13 ltlik büyük bir tencerem var...Ona karışık yaparım.Sarma,dolma :KK45:Hızlı yapmak sık yapmakla oluyor...
1 saatte küçük tencereyı dolduramamıştım :D :D

Ya bıde benım kedıler rahat vermıyor .
Kendımı kapatıyorum mutfaga mıyavvda mıyavvvv mıyavvdaa mıyavv :D

Birgu işi bırakırsam oohhhoo nıler yapıcam ozaman yandınızzz :KK8:

1 saatte küçük tencereyı dolduramamıştım :KK70: :KK70:

Ya bıde benım kedıler rahat vermıyor .
Kendımı kapatıyorum mutfaga mıyavvda mıyavvvv mıyavvdaa mıyavv :KK70:

Birgu işi bırakırsam oohhhoo nıler yapıcam ozaman yandınızzz :KK8:
Ben gündüzleri yetişemiyorum.Bu tür şeyleri gece yaparım ertesi sabah ocakta:KK45:Benim de 3 tane çocuk var,bir de eşim o daha küçük:KK70:Ama çalışınca sahiden çok zor:-)

Ayıpsın sonuna kadar yanınızdayım anca beraber kancs beraber mapıs yolu bizi bekler :mapus:

Gerçekleri anlatırsam peki fake desem :KK53: kandırıyorlar desem :olamaz:
Yalan mı söylüyoruz.Biz o kadar emek veriyoruz 1. olamıyoruz:KK70::KK70::KK70:
H E H E den dert yanarız...:KK70:

:kk77:
1C99BA2C-F381-40F1-A87A-0BB0EC8E64CC.jpeg

Back