- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Oğlum hasta ablası o yüzden bol naneli yoğurt çorbası yaptım...
Geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi bari..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum hasta ablası o yüzden bol naneli yoğurt çorbası yaptım...
Sonra kib yağsın editör azdı diyeTolerans göstersin ilk başta,sonrasına bakarız artık
Yıllardır didinip durdum hadii diye de yok gene sakin minnoş kaldı pokemik yoksa edilikte yok dmek lazım ahretlik:))
Kandırmaya gerek yok minnoşum,bak bana hem neneyim hemde mapıs damlarındayım hayır yaniii bünye alışıyor bunada.
Enişte alengirliymiş kötü alıştırmışsınBen özensiz yapınca eşim bozluyor.Resim çekmeyeceksin tabi öyle olur diyor.Ondan elimiz mahkum
Kiyamam gecmis olsun minige
Teşekkür ederiz.Bugün daha iyi okula göndermedimDün öksürük,ateş,mide bulantısı vardı...Hafif şeyler yedirmeye çalışıyoruz...Geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi bari..
Öyle alıştı canımEnişte alengirliymiş kötü alıştırmışsın
Yok valla olmazinsanin aklina boyle yumusacik lezzetli bisiler geliyor seni gorunceBeni görünce pek öyle olmaz değil mi
Sonra kib yağsın editör azdı diye
Nenem sen de torun sahibi olunca biraz durulursun
Şifa olsun yavruyaa üşütmüşmüOğlum hasta ablası o yüzden bol naneli yoğurt çorbası yaptım...
Gittiği tatilden gerçekten mapıs damlarına düşeni nene okumuştuk bdv den, hanım abla iyi kurtarıyorSonra kib yağsın editör azdı diye
Nenem sen de torun sahibi olunca biraz durulursun
Teşekkür ederiz.Bugün daha iyi okula göndermedimDün öksürük,ateş,mide bulantısı vardı...Hafif şeyler yedirmeye çalışıyoruz...
Geçmişler olsun kuzuyaTeşekkür ederiz.Bugün daha iyi okula göndermedimDün öksürük,ateş,mide bulantısı vardı...Hafif şeyler yedirmeye çalışıyoruz...
Çilekli puding geliyordurSağol canımYok valla olmazinsanin aklina boyle yumusacik lezzetli bisiler geliyor seni gorunce
Tam olarak ne geliyor tatli mi tuzlu mu belli diil
Kibleyin elinizi korkak alıştırmayınDüşüğnsene seni kiblemişiz filan
Ben ve durulmak mümkünmü sencee
Gittiği tatilden gerçekten mapıs damlarına düşeni nene okumuştuk bdv den, hanım abla iyi kurtarıyor
Hahahaha
Sağol canımEvet canım üşütmüşFutbol kursuna başladı.Havalarda belli olmuyor.Ondan hasta oldu galibaŞifa olsun yavruyaa üşütmüşmü
Sağol canımGeçmişler olsun kuzuya
İdolümsün, ama mapıs benlik değilBenşm cezalarım 2-3 gün oluyor,usturuplu sokuyorum lafları
Valla güzel reklamım oldu . Sağolsun
Kibleyin elinizi korkak alıştırmayın
Pek inandırıcı gelmiyor ama neden olmasın