- 4 Mart 2012
- 15.226
- 35.133
- 798
Evet Nevrestecigim:) kafamda 5 tatlı vardı oyum kadayıfa gitti:)) Emektarına uğur getirsinSonunda karar verdiniz mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Nevrestecigim:) kafamda 5 tatlı vardı oyum kadayıfa gitti:)) Emektarına uğur getirsinSonunda karar verdiniz mi![]()
Ben de ona vermedim ama dediğiniz gibi beğenmediğimizden değilKimsenin emeğini küçümsemek haddim değil şaka bir yana, basit muhallebi dedikleri tatlı gayet de emek istiyor. Ha ben ona oy vermedim başka bir tatlıya oy verdim ama magnolia kötü olduğundan ya da beğenmediğimden değil. İnsanları rencide etmeye hakkı yok kimsenin.
İnşaallah canım teşekkür ederizEvet Nevrestecigim:) kafamda 5 tatlı vardı oyum kadayıfa gitti:)) Emektarına uğur getirsin![]()
Nasıl polemiğe girilir öğrenmem lazımSon kararınmı gel vazgeç bu inadından![]()
Nasıl polemiğe girilir öğrenmem lazım
Ben polemiğe susarak girerim![]()
Amin ablacigim cumlemize ve cocuklarimiza insallahHerşeyin hayırlısı olsun.![]()
Ama bu polemik çok sert oluyorBenim nevoşum bu işte,tahmin ettiğim cevap geldi bile![]()
Yok artikBeni beğenmeyen hatta aykırı bu kız edep adap öğrenmemiş diyen kv demi etiketlemek istiyorum![]()
Amin ablacigim cumlemize ve cocuklarimiza insallah
Ama bu polemik çok sert oluyorSusmak en tehlikelisi
![]()
Dişim yok ondan mı polemiğe giremiyorumAmin inşallah hayatım,hayırlı insanlarla karşılaşsınlar ..
Polemiğin gideri o zaten,dişine göre konuşacan![]()
Dişim yok ondan mı polemiğe giremiyorum![]()
Tirpanin yok tirpaninDişim yok ondan mı polemiğe giremiyorum![]()
Tirpanin yok tirpanin
Mune gibin olman lazim
Cig cig yerler ayol seni yoksa![]()
Hahahahahaa dişin olsada sen gene girmezsin canısı ben seni biliyorum![]()
Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur muTirpanin yok tirpanin
Mune gibin olman lazim
Cig cig yerler ayol seni yoksa![]()
Benim branşım tarih.Ben de senin ne öğretmeni olduğunu bilmiyorum canımama profil resmin süper, hadi beraber Mars'a gidelim, anca oraya atanacağız bu gidişle
![]()
Yemek bulduğuna şükretsin beyimBiz de inanmış gibi yapıyoruz.Yavv he he he![]()
Aaah cok vicdanlidir mune aplam,verir bence sana tirpani. :)Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur mu![]()
Sen dayanamzsın illla süslü sunum yaparsınBenim branşım tarih.
Oraya atama olsa bize yine ücretmenlik düşer
Yemek bulduğuna şükretsin beyim![]()