- 4 Mart 2012
- 14.932
- 34.482
- 798
Evet Nevrestecigim:) kafamda 5 tatlı vardı oyum kadayıfa gitti:)) Emektarına uğur getirsinSonunda karar verdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Nevrestecigim:) kafamda 5 tatlı vardı oyum kadayıfa gitti:)) Emektarına uğur getirsinSonunda karar verdiniz mi
Ben de ona vermedim ama dediğiniz gibi beğenmediğimizden değilEmek var,emeğe saygı duyuyoruzKimsenin emeğini küçümsemek haddim değil şaka bir yana, basit muhallebi dedikleri tatlı gayet de emek istiyor. Ha ben ona oy vermedim başka bir tatlıya oy verdim ama magnolia kötü olduğundan ya da beğenmediğimden değil. İnsanları rencide etmeye hakkı yok kimsenin.
İnşaallah canım teşekkür ederizEvet Nevrestecigim:) kafamda 5 tatlı vardı oyum kadayıfa gitti:)) Emektarına uğur getirsin
Nasıl polemiğe girilir öğrenmem lazımSon kararınmı gel vazgeç bu inadından
Nasıl polemiğe girilir öğrenmem lazım
Ben polemiğe susarak girerim
Amin ablacigim cumlemize ve cocuklarimiza insallahHerşeyin hayırlısı olsun.
Ama bu polemik çok sert oluyor Susmak en tehlikelisiBenim nevoşum bu işte,tahmin ettiğim cevap geldi bile
Yok artikBeni beğenmeyen hatta aykırı bu kız edep adap öğrenmemiş diyen kv demi etiketlemek istiyorum
Amin ablacigim cumlemize ve cocuklarimiza insallah
Ama bu polemik çok sert oluyor Susmak en tehlikelisi
Dişim yok ondan mı polemiğe giremiyorumAmin inşallah hayatım,hayırlı insanlarla karşılaşsınlar ..
Polemiğin gideri o zaten,dişine göre konuşacan
Dişim yok ondan mı polemiğe giremiyorum
Tirpanin yok tirpaninDişim yok ondan mı polemiğe giremiyorum
Tirpanin yok tirpanin
Mune gibin olman lazim
Cig cig yerler ayol seni yoksa
Hahahahahaa dişin olsada sen gene girmezsin canısı ben seni biliyorum
Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur muTirpanin yok tirpanin
Mune gibin olman lazim
Cig cig yerler ayol seni yoksa
Benim branşım tarih.Ben de senin ne öğretmeni olduğunu bilmiyorum canım ama profil resmin süper, hadi beraber Mars'a gidelim, anca oraya atanacağız bu gidişle
Yemek bulduğuna şükretsin beyimBiz de inanmış gibi yapıyoruz.Yavv he he he
Aaah cok vicdanlidir mune aplam,verir bence sana tirpani. :)Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur mu
Sen dayanamzsın illla süslü sunum yaparsınBenim branşım tarih.
Oraya atama olsa bize yine ücretmenlik düşer
Yemek bulduğuna şükretsin beyim